PRIMED PRIORITET ZA IMUNITET

Alternativna medicina Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 120, Voždovac // Tržni centar Milenijum, Knez Mihajlova 21a, Stari grad // Tržni centar Piramida, Jurija Gagarina 151g, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/3912-431, 3910-187 // 011/3288-948 // 011/7151-265
E-mail: primarna.medicina@gmail.com
Sajt: www.primed.rs

4.5/ 5stars

PRIMED 2 DIŠI LAKO

Primed 2 Diši lako je prirodna formula na bazi kristalisanog lipovog meda i lakcijuma.
Pomaže razgradnju i iskašljavanje gustog bronhijalnog sekreta. Smanjuje preosetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha.
Dleuje na opuštanje disajnih puteva, ublažava i proređuje astmatične napade. 

PRIMED 2 se preporučuje kod:
- astme
- bronhitisa
- alergijskog rinitisa
- sinuzitisa
- hobr-a
- emfizema pluća
- pušačkog kašlja

PRIMED 5 FEROMED

PRIMED 5 Feromed je prirodan preparat na bazi meda i lekovitog bilja, koje u svom sastavu sadrži grožđe.
Obezbeđuje organizmu optimalnu količinu gvožđa za pravilnu izgradnju hemoglobina i crvenih krvnih zrnaca. Ublažava simptome koji prate zapaljenje sluzokože želuca.
Dobro se asorbuje iz creva i za kratko vreme ostvaruje blagotvorne efekte.

PRIMED 5 se preporučuje kod:
- anemije izazvane nedostatkom gvožđa
- gastritisa bilo kog uzroka
- gihta i reumatoloških poremećaja

PRIMED 7 TIROMED

PRIMED7 Tiromed je prirodan preparat na bazi meda i ekstrakta zelenih oraha.
Obezbeđuje optimalan dnevni unos joda, što povoljno utiče na sve ćelije, organe i sisteme za čiji je pravilan rad jod neophodan.

PRIMED 7 se preporučuje:
- svim osobama kojima je potrebna nadoknada joda
- osobama sa smanjenom funkcijom štitaste žlezde 

PRIMED 13 KORIDCEPS

PRIMED 13 Kordiceps je prirodan preparat na bazi meda i medicinske gljive kordiceps. Povoljno utiče na poboljšanje imunološkog odgovora organizma.
POseduje antioksidativna, antibakterijska i antivirusna dejstva. Blagotvorno delujee na regulaciju povišenih vrednosti šećera, holesterola i triglicerida u krvi.

PRIMED13 se preporučuje:
- osobama sa oslabljenim imunitetom
- kao pomoćno sredstvo u prevenciji i tretmanu teških oboljenja
- kod infektivnih i toksičnih oštećenja vitalnih organa
- u prevenciji kardiovaskularnih poremećaja 

Preparati su bez neželjenih reakcija.
Pogodni za vremenski neograničenu primenu. 


POZOVITE NAS I OSTVARITE POPUST I DO 40% !!!
---------------------------------------------------------

Porodična tradicija spravljanja prirodnih preparata datira još iz 50tih godina prošlog veka kad je Velimir Veljko Paunić zvani Čiko, domaćin i poljoprivrednik, počeo da se bavi pčelarstvom. Danas je on eminentni član pčelarskog saveza Srbije i doživotni presednik Pčelarskog društva mačvanskog okruga.

O kvalitetu pčelinjih proizvoda iz njegovih košnica govore mnogobrojne medalje i priznanja koja je dobio.

Tradiciju nastavlja njegova ćerka Višnja Paunić Nikolić. Kada je njen muž, Đorđe Nikolić oboleo od astme, ovaj Beograđanin, bežeći od zvanične medicine, zajedno sa svojom suprugom, pronalazi rešenje u prirodi. Kombinacijom meda i prirodnog kalcijuma, pomože sebi i svom sinu, Stanku, koji je oboleo od težeg oblika bronhitisa. Respiratorne tegobe više nisu bile problem. Porodica je pomagala svima koji su vodili borbu sa astmom, brohinitisom, sinusitisom, alergijskim ranitisom ili pušačkim kašljem.

Posle nekoliko godina, tačnije 2007. godine, u Beogradu, Stanko osniva firmu, Cortex Labs d.o.o. Proizvodnja i distribucija prirodnih preparata postaje osnovna delatnost ove domaće kompanije. Pored čudotvorne kombinacije meda i organskog kalcijuma, danas Primed 2, nastaje još dvanaest prirodnih preparata na bazi pčelinjih proizvoda (med, polen, mleč, propolis) i lekovitog bilja. U ovoj sinergiji se rađa rešenje za brojne zdravstvene probleme – respiratorne, kardiovaskularne, nervne, probleme sa anemijom, osteoporozom, probleme urinarnog i degistativnog trakta.

Danas, Primed preparate možete kupiti u istoimenoj biljnoj apoteci – Primed u Beogradu, na Voždovcu kao i u svim bolje snadbevenim apotekama i bio šopovima u Srbiji.

Mnoštvo zadovoljnih korisnika su dali vetar u leđa za dalju ekspanczju veleprodajne mreže Primed preparatima. Stoga, Primed preparati, postaju dostupni i van granica Srbije – u BiH, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i zemljama EU. O iskustvima zadovoljnih korisnika možete pročitati na našem sajtu – www.primarna.medicina.com i časopisima kao što su Lekovito bilje, Magično bilje, Top zdravlje i Žena i zdravlje.

www.primarna-medicina.rs

www.primed.rs