APARTMAN GAGARIN

Apartmani Beograd

Adresa: Jurija Gagarina 100, Novi Beograd
Beograd Telefon: 063/8255-063
E-mail: dragananikolic39@gmail.com

4.5/ 5stars

Apartman Gagarin se nalazi u novobeogradskom bloku 62, u blizini velikih shoping centara- Delta city, Immocentra, Piramide, legendarnog kineskog tržnog centra u bloku 70 i poslovni centar Airport city, Microsoft kancelarije…
U neposrednoj blizini apartmana se nalaze tri velika hipermarketa, kao i čuvena novobeogradska pijaca na kojoj se prodaje organska hrana.

Za ljubitelje sporta i rekreacije ispred apartmana se nalazi veliki fitness centar i klizalište, kao i pešačka staza koja vodi do Savskog keja na kome pristaju čamci koji voze do najvećeg beogradskog kupališta Ade ciganlije. Za one koji žele dobar provod svakako treba da posete splavove na Savskom keju i osete čari noćnog života u Beogradu.

Sava centar, TC Ušće i stari Beograd su udaljeni na 15 odnosno 20 minuta vožnje, tj. samo par stanica autobusa ili tramvaja. Beogradski Sajam je lako dostupan kombinacijom dve linije gradskog prevoza preko mosta Gazela.

Zbog blizine aerodrome Nikola Tesla svega 8 km, apartman je svakako pogodan za turiste i putnike koji su u tranzitnom proputovanju kroz Beograd.

Ovaj apartman u srcu novobeogradskih blokova sa neodoljivim blokovskim šarmom smešten je na 13 spratu stambene zgrade, sa čije terase se pruža prelepa panorama na stari Beograd, Savski kej i novi most na Adi.

Apartman se sastoji od dnevne, odnosno spavaće sobe koja sadrži izuzetno komfornu ugaonu garnituru koja se lako može transformisati u udoban ležaj za spavanje.
Kuhinja je kompletno opremljena kulinarskom opremom, u sklopu kuhinje je mala trpezarija. U hodniku se nalazi veliki zidni plakar u koji se može smestiti prtljag. U apartmanu se nalazi kompletno nov nameštaj, kao i klima uređaj, brz internet.

Konceptualno je sređen, tako da pruža ugodan osećaj domaćinske atmosfere.

Apartman se izdaje na dnevnoj osnovi i predviđen je za maksimalno dve osobe.