AUTO DELOVI SRBIJA

Auto delovi Beograd

Adresa: Nikole Pašića 19, Velika Plana
Beograd Telefon: 065/203-87-80, 064/404-51-39
Sajt: www.autodelovisrbija.rs

4/ 5stars

Naše prodavnice su postale prepoznatljive po stručnom osoblju kojem je glavni cilj da udovolji zahtevima klijenta, obezbedi podrazimevanu pristupačnu cenu proizvoda, uz brzinu i stručnost u pružanju usluga, ali sigurno i možda i najviše po tome da smo jedna od  najsnabdevenijih radnji auto delova na tržištu  Srbije.

Upornim i marljivim radom otvorena je nova prodavnica autodelova "Canzona" u Žabarima koja je počela sa radom 10.03.2010. godine.
Iz godine u godinu otvara se jos po jedna prodavnica auto delova tako da ih trenutno ima 4 na naše veliko zadovoljstvo.
 
Ukoliko se desi da pored ogromnog asortimana robe koja je na stanju u našim radnjama nečega nema, traženi deo se kupcu obezbeđuje u roku od jednog dana, što je još jedan pokazatelj ozbiljnosti i odanosti svojim potrošačima koje nikako nećemo ostaviti bez svog auta duže nego što je potrebno mehaničaru da rasklopi i sklopi auto.
 
Ono što krasi prodavnicu auto delova u Velikoj Plani je i nesvakidašnje veliki prodajni prostor (zapravo najveći u Srbiji) koji omogućava klijentima komfornije razgledanje asortimana (patosnica, presvlaka, radkapni...), kao i neometani razgovor sa vašim prodavcem.
 
Pored svega ovoga u prodavnici radi veliki broj radnika što Vam daje priliku da vrlo brzo završite ono zbog čega ste kod nas.

Dobro došli!

Našu ponudu možete pogledati i na našem drugom web sajtu: www.canzona.rs

INTERNET PRODAJA!!!

Najjeftiniji, najbolji i najkvalitetniji delovi.