IN AUTO 69

Auto delovi Beograd

Adresa: Dragoslava Srejovića 81, Karaburma
Beograd Telefon: 011/411-9271, 062/1429-250
E-mail: inauto69@gmail.com

4/ 5stars

Prodavnica auto delova In Auto 69 nalazi se na adresi Dragoslava Srejovića, broj 81, na Paliluli. Osnovna delatnost naše prodavnice je veleprodaja i maloprodaja auto delova za sve vrste vozila iz putničkog programa.

U našoj ponudi imamo rezervne delove raznih evropskih i svetskih proizvođača, tako da možemo da Vam ponudimo delove za svačiji džep. Svim kupcima nudimo kvalitetne rezervne delove koji će produžiti vek trajanja Vašem automobilu i obezbediti Vam udobnost tokom vožnje.

Zahvaljujući velikom lageru proizvoda, možemo da Vam ponudimo auto delove za sve vrste vozila iz putničkog programa. Ukoliko se deo koji Vam je potreban ne nalazi na našem lageru, nudimo Vam mogućnost porudžbine svih rezervnih delova, uz najkraći rok isporuke.

Veleprodaja auto delova In Auto 69 nudi Vam veliki izbor delova na jednom mestu. Kod nas možete pronaći sve što Vam je neophodno od rezervnih delova za vozila iz putničkog programa, tako da možete kompletno opremiti Vaše prodavnice, radnje i servise.

Profesionalizam u radu, visok kvalitet usluga i raznovrsna ponuda auto delova, glavne su karakteristike kojima se rukovodimo u poslovanju. Naše stručno i ljubazno osoblje ponudiće Vam svu neophodnu pomoć i savete oko izbora najboljeg rešenja za Vaš automobil.

Maloprodaja auto delova za sve vrste vozila iz putničkog programa.
Veleprodaja auto delova po najpovoljnijim uslovima.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 08h-19h
Subota od 08h-13h

Auto delovi In Auto 69, Dragoslava Srejovića 81, Palilula, Beograd