BOTTA TUNING

Auto kozmetika Beograd

Adresa: Čačanski partizanski odred 5/1, Čačak
Beograd Telefon: 032/370-730
E-mail: bottaexclusive@gmail.com
Sajt: www.botta.rs

4/ 5stars

U današnje vreme, kada je potreba za personalizacijom i željom da se bude različit od drugih veća nego ikada, tuning je postao praktično neizbežna tema kada se spomenu egzotični, sportski ili luksuzni automobili poznatih svetskih brendova.

Kompanija Botta Automotive i njen specijalizovani tjuning ogranak Botta Tuning, ovim poslom se na tržištu Srbije bave već više od jedne decenije, i slobodno možemo reći da smo jedni od lidera na ovom polju kod nas.

Bilo da Vas interesuju samo aerodinamički dodaci – spojleri, lipovi ili “suknjice”, ili pak nešto ozbiljniji vid tjuninga, koji obuhvata i mehaničke modifikacije i unapređenja, Botta Tuning je tu da Vam pomogne u odabiru i kvalitetno implementira željeno rešenje.

Pored uvoza i prodaje poznatih premijum tuning brendova, kojim se bavimo još od 2005. godine, odnedavno, u cilju obezbeđenja vrhunske usluge i sprečavanja nestručne ugradnje, praktikujemo ugradnju pomenutih tjuning delova, po sistemu “ključ u ruke”.

Drugim rečima, ne samo da za kupce nabavljamo željeni tuning deo, već ih pre toga savetujemo o optimalnom rešenju, a zatim vršimo i uslugu ugradnje i farbanja (ukoliko je neophodno), a klijentu preostaje samo da dođe kod nas i preuzme svoj automobil.

I ne samo to, Botta Tuning klijentima nudi i sve ostale usluge limarsko-farbarskog tipa, pa čak, ukoliko klijent izrazi želju, i kompletnu restauraciju određenog sportskog ili luksuznog automobila.

Kontaktirajte nas i putem e-maila: bottaexclusive@gmail.com

Pratite nas na Facebook-u