AUTO PERIONICA DUDA 11

Auto perionice Beograd

Adresa: Karađorđev trg 34i, Zemun
Beograd Telefon: 062/8208-430

4/ 5stars

Auto perionica Duda 11 nalazi se na Zemunu na Karađorđevom trgu 34i, u Beogradu i pruža Vam mogućnost najefikasnijeg pranja Vašeg automobila po izuzetno povoljnim cenama. Zahvaljujući ogromnom iskustvu i visokom kvalitetu usluge, ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem partnera, firmi i prodavaca vozila.

Zbog ubrzanog tempa života sve veći broj ljudi, veliki deo dana provede u automobilu koji usled gradske prašine i smoga, često zna da bude leglo virusa i bakterija. Istina je da higijena našeg automobila utiče na naše zdravlje, raspoloženje, kao i deo slike koje šaljemo o sebi.

Nudimo Vam širok asotiman svojih usluga:

- pranja automobila
- dubinskog pranja automobila
- voskiranja auta

Upotrebom najkvalitetnijih sredstava za pranje i poliranje automobila veoma učinkovito i u kratkom vremenskom periodu pobrinućemo se da Vaše vozilo zaista zablista. Mašine koje čuvaju boju i lak Vašeg automobila skinuće i najuporniju prljavštinu sa njega i vratiti mu neophodnu čistoću i sjaj.

Dubinsko pranje automobila koje Vam perionica automobila Duda 11 nudi obezbediće Vam najviši vid higijene u Vašem vozilu. Besprekorna usluga dubinskog pranja automobila koja će Vaše vozilo učiniti oazom čistoće i savršeno bezbednim okruzenjem za sedenje i vožnju, dostupna Vam je kod nas.

Zaboravite na prljava i uflekana sedišta od hrane i pića, zamazana stakla kroz koja se ništa više ne vidi, prašnjavu i blatnjavu karoseriju Vašeg automobila. Kompletno unutrašnje i spoljašnje dubinsko pranje i voskiranje po veoma niskim cenama može da postane Vaša realnost.

Uživajte dok se vozite Vašim savršeno čistim automobilom spolja i iznutra.

Kontakt informacije:
Adresa: Karađorđev trg 34i
Mobilni: 062/ 820 84 30

Posetite našu auto perionicu na Zemunu.

Posetite nas i na Facebook-u.