FRENCH WASH

Auto perionice Beograd

Adresa: Bulevar Peke Dapčevića bb, Voždovac
Beograd Telefon: 063/1833-209
E-mail: frenchwash@gmail.com

4/ 5stars

Auto perionica FRENCH WASH osnovana je 2015. godine i nalazi se u ulici Bulevar Peka Dapčeviča (bivsa Kumodraška ulica kod Singidunum univerziteta (stanica Petar Velebit), preko puta naselja Stepa Stepanović, na teritoriji opštine Voždovac. Osnovna delatnost naše perionice je pranje i održavanje motornih vozila i tepiha.

Sa željom da Vaš automobil uvek bude čist i uredan, domen našeg rada obuhvata profesionalno auto pranje spolja i iznutra. Dubinsko čišćenje vozila ima za cilj da kompletno otkloni svu prljavštinu i prašinu koja se vremenom nakupila u unutrašnjosti Vašeg automobila.

Auto perionica FRENCH WASH nudi Vam uslugu hemijskog pranja i čišćenja unutrašnjosti Vašeg automobila. Na taj način će efikasno biti ukljonjena prašina, masnoća, mrlje, fleke i druge nečistoće koje se nalaze na sedištima i meblu Vašeg vozila. Upotrebom vrhunskih šampona i sredstava za pranje, učinićemo da enterijer Vašeg automobila ponovo zablista.

Sa željom da Vašem automobilu vratimo nekadašnji sjaj, nudimo Vam poliranje i voskiranje automobila. Zahvaljujući svojim karakteristikama vosak stvara providu zaštitnu barijeru koja će zaštiti Vaš automobil od spoljašnjih uticaja. Pored zaštitne uloge, upotreba kvalitetnih voskova će pomoći da Vaš automobil izgleda lepše.

Auto pranje upotrebom vrhunske kozmetike.
Dubinsko čišćenje i poliranje Vašeg automobile

French Wash perionica takođe, Vam pruža najpovoljniju i kvalitetnu uslugu pranja tepiha koja iznosi 130 rsd po kvadratu.

Cenovnik :

Komplet Pranje:

- Ostali Automobili…………… 450 Rsd
- Dzip, Pick-up, Mini Van …… 700 Rsd
- Kombi …………………………800 Rsd

* Spoljašnje Pranje …………… 300 Rsd
* Unutrašnje Pranje …………. 300 Rsd
* Puskiranje ………………………. 200 Rsd
* Voskiranje ……………………... 200 Rsd
* Pranje motora …………… 600 Rsd
* Poliranje farova (kom) ……… 1000 Rsd
* Pranje felni (kom)…………. 200 rsd

Dubinsko pranje od 4000 Rsd do 7000 Rsd
Poliranje automobila od 4000 Rsd

Radno vreme:

- Ponedeljak – petak: 09h-20h
- Subota i nedelja: 09h-20h

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefone:
Mob: 064/04-08-413 - perionica
Tel: 063/18-33-209 Filip menadžer