AUTO SERVIS ALTUR

Auto servisi Beograd

Adresa: Beogradska 367, Čukarica
Beograd Telefon: 011/2527-472, 063/268-883
E-mail: altur@beotel.net

4/ 5stars

Auto servis "Altur" nalazi se u Beogradskoj ulici broj 367, na Čukarici u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo sada već davne 1999. godine.

Domen naših poslova obuhvata prodaju auto delova i servisiranje motornih vozila marke Pežo i Citroen. Znanjem i iskustvom, kao i velikim brojem zadovoljnih klijenata garantujemo za ispravnost naših usluga.

Specijalizovani auto servis "Altur" za vozila marke Pežo i Citroen nudi Vam usluge:

- mehanike
- auto elektronike
- auto dijagnostike
- punjenja auto klima
- prodaje auto delova

Kada je reč o mehanici, pod tim pojmom podrazumevamo kompletnu popravku motora, menjača, torzija i svih drugih delova Pežo i Citroen vozila. Veoma odgovorno i uz najvišu preciznost pri radu poslovi mehanike biće u rekordnom roku izvršeni od strane naših stručnih majstora.

Auto elektronika odnosi se na laku elektroniku odnosno popravke kvarova na Vašem Pežo ili Citroen vozilu veoma brzo i lako upotrebom savremenih instrumenata. Profesionalni majstori svojim predanim radom uspeće da odgovore na sve izazove koje pred nas postave vlasnici vozila po pitanju auto elektronike.

Modernom opremom dijagnostika automobila, odrediće veoma precizno gde je nastao kvar sa Vašim Pežo ili Citroen vozilom. Dijagnostika automobila, ključni je faktor za pristupanje odnosno rad na otklanjanju kvara.

Što se tiče punjenja auto klima, auto servis "Altur" nudi Vam uslužno punjenje freona, što će omogućiti optimalan rad Vašoj auto klimi. Blagovremeno punjenje auto klima, obezbediće Vam nesmetano funkcionisanje iste i adekvatnu temperaturu u Vašem vozilu i leti i zimi. Po veoma konkurentnim cenama u gradu dovezite Vaše vozilo na punjenje auto klima u našem servisu.

Prodaja originalnih auto delova takođe Vas očekuje u auto servisu "Altur". Kada su u pitanju polovni delovi, reč je o Pežou 307, dok su novi za sva vozila koja dođu kod nas na servis. U mogućnosti smo da deo koji je Vašem vozilu potreban, a koji trenutno nemamo, poručimo i da isti bude za dan Vama na raspolaganju.

Kvalitet naših auto delova obrnuto je srazmeran ceni istih.

Servis kom možete da verujete. Auto servis za Pežo i Citroen "Altur" Beograd.