POLIRANJE AUTOMOBILA M POLISH

Auto servisi Beograd

Adresa: Vojni put I 575b, Zemun
Beograd Telefon: 063/535-539, 065/9696-965
Sajt: www.poliranjeautomobila.rs

4.5/ 5stars

Održavanje eksterijera i enterijera vozila se često stavlja u drugi plan, a činjenica je da je ono neophodno isto kao i održavanje mehaničkih delova. Naš centar za poliranje automobila M POLISH nudi širok asortiman usluga zaštite i poliranja automobila kako u kompletu za ceo automobil, tako i poliranje pojedinačnih delova vozila kojima je neophodna specijalna i dodatna zaštita.

Detailing centar M POLISH je firma koja je osnovana 2002. godine u Beogradu čija je osnovna delatnost održavanje i poliranje enterijera i eksterijera vozila.

Dugogodišnjim i stalnim usavršavanjem našeg osoblja uspeli smo da dostignemo visoke standarde i dobitnu kombinaciju evropskog kvaliteta i povoljnih cena za naše tržište.

Profesionalnom i pravilnom primenom proizvoda koje koristimo u radu garantujemo maksimalnu iskorišćenost kozmetike i rezultat koji će učiniti da se Vaše vozilo izdvoji u odnosu na ostale. Pouzdani odnosi sa dobavljačima su u našem centru veoma važni i predtavljaju ključni faktora uspeha. U našem radu koristimo isključivo lepezu visokokvalitetnih proizvoda renomiranih svetskih proizvođača 3m, Gyeon, Etalon, Rupes, Menzerna, Farecla, Scholl i drugi.

Možemo da se pohvalimo da smo jedini u zemlji koji poseduju originalne sertifikate za korišćenje renomirane GYEON kozmetike koja omogućava premium kvalitet i postojanost nanosa na vozilima.

Bez obzira na trenutno stanje i izgled Vašeg vozila u mogućnosti smo da mu vratimo prvobitni izgled, a vrhunski profesionalni proizvodi primenjeni na ispravan način će Vam omogućiti da dugo budete ponosni vlasnik Vašeg vozila.