KOLIBRI BAJK

Bicikli Beograd

Adresa: Julije Delere 2f, Borča
Beograd Telefon: 011/3321-813, 064/937-00-54

4/ 5stars

Kolibri Bajk komerc servis bicikala koji se nalazi u ulici Julije Delere 2f u Borči postoji i uspešno radi preko 30 godina i dobro je poznata adresa svim pravim biciklistima koji žele samo najbolje za svog dvotočkaša. Sa toliko velikim iskustvom u servisiranju bicikala, danas smo se razvili u poznatog biciklističkog partnera koji pruža najkvalitetniju uslugu, po pristupačnim cenama.

Osnovna delatnost servisa Kolibri Bajk je prodaja polovnih bicikala, kao i servis bicikala renomiranih proizvođača, uz garantovan kvalitet.

Servis bicikala Kolibri bajk  nudi Vam sledeće usluge:

- komplet servis
- servis svih bicikl kočnica
- lepljenje guma
- zamena i popravka svih delova bicikala
- popravka svih vrsta bicikala
- izrada svih vrsta sajli za kočnice i menjače za bicikle
- izrada svih vrsta točkova za bicikle
- servis i podešavanje svih vrsta menjača
- sklapanje bicikala po Vašoj želji
- ugradnja i prodaja dodatne opreme
- servis rolera
- zamena točkića  

Ukoliko Vam je potreban pouzdan majstor za Vaš bicikl, servis Kolibri Bajk komerc je prava adresa za Vas. Zahvaljujući tridesetogodišnjem iskustvu u servisiranju bicikala, naš tim majstora je u stanju da uspešno reši svaki problem koji muči Vašeg dvotočkaša. U našem radu koristimo najsavremeniju opremu i alate, što garantuje brzu i efikasnu popravku Vašeg bicikla kako biste opet mogli da uživate u udobnoj vožnji.

Kvalitet i brzina naših usluga, višedecenijsko iskustvo i stručnost naših majstora, kao i najkvalitetniji servis za sve modele bicikala, preporučili su nas kod velikog broja klijenata koji su naša najbolja preporuka. Posetite nas i priuštite Vašem biciklu tretman kakav zaslužuje.

Iskustvo u radu duže od 30 godina, uz garantovani kvalitet.

Kontakt informacije:
Adresa: Julije Delere 2f
Telefon: 011/3321-813
Mobilni: 064/937-0054