MI - GO SERVIS BICIKLI

Bicikli Beograd

Adresa: Prvomajska 56, Zemun // Bulevar vojvode Mišića 14 (Sajamski kej, iza hale 4), Savski venac
Beograd Telefon: 011/2195-394 // 064/1650-550
E-mail: piranacici@yahoo.com

4/ 5stars

Svedoci smo činjenice da je tokom poslednjih nekoliko godina sve više biciklista na ulicama Beograda. Bilo da je njihov motiv za vožnju namera da se održi dobra telesna kondicija, da se radi o želji za lepim izgledom ili je u pitanju korišćenje ovog dvotočkaša kao glavnog prevoznog sredstva, neophodno je da bicikl uvek bude ispravan, na prvom mestu zbog bezbednosti vozača, ali i zbog maksimalnog zadovoljstva u vožnji.

Mi-Go Servis d.o.o. – u čijem sastavu su dva biciklistička servisa: jedan na samoj biciklističkoj stazi koja vodi ka Adi Ciganliji (uz Savu, ispred hale 1 Beogradskog sajma), a drugi u Zemunu (Prvomajska 56) – bavi se svime što je potrebno da bi i bicikl i biciklista bili opremljeni kako treba. Servisiranje svih vrsta bicikala, prodaja novih i polovnih dvotočkaša, kao i dodatne opreme (biciklističke garderobe, kilometar-satova, kaciga, torbica, pumpi…), odnosno rezervnih delova – ovo je samo deo aktivnosti Mi-Go Servisa.

Sa višedecenijskom tradicijom i besprekornim ugledom vrhunskih biciklističkih servisa, čije su usluge do sada koristile nebrojene hiljade ljubitelja dvotočkaša iz Srbije i desetina zemalja širom sveta, objekti Mi-Go Servisa su otvoreni tokom cele godine.

Dobrodošli!