BILIJAR KLUB CUE BALL

Bilijar klub Beograd

Adresa: Majke Jevrosime 19, Stari grad
Beograd Telefon: 064/4465-843
E-mail: kontakt@cueballbeograd.com
Sajt: www.cueballbeograd.com

4/ 5stars

Bilijar klub Cue Ball je počeo sa radom u aprilu 2006., osnovan je iz velike ljubavi prema bilijaru i želje da Beograd dobije prvi pravi profesionalni bilijar klub. Kao nagrada za vredan rad i trud bilijar klub Cue Ball je 2009. bio domaćin jednog od najvećih takmičenja Istočne Evrope - Dynamic Best of The East.

Bilijar klub "Cue ball" je jedan od vodećih klubova po pitanju sportskog bilijara u Srbiji. Na osnovama koje su postavljene i utemeljene u Cue ball-u funkcionišu mnogi klubovi u Srbiji.

Cue ball je klub sa najviše članova, a iz njega su potekli igrači koji su sada nosioci igre i u nekim drugim klubovima.

Klub je opremljen vrhunskim stolovima koji imaju sertifikat od strane Evropske bilijar federacije i koriste se za organizaciju međunarodnih turnira. Takođe, čoja i kugle su identične kao na velikim svetskim takmičenjima. Prostor je klimatizovan tako da vam ništa neće pokvariti ugođaj.

U bilijar klubu Cue ball možete osetiti pravu magiju bilijara i saznati kako to izgleda na svetskim takmičenjima.

Pored toga, Cue ball ima vrlo kvalitetnu školu bilijara koju vode instruktori sa evropskim licencama, a u školi vrlo brzo možete savladati tajne bilijara i postati profesionalni igrač.

Uz pravi sportski ambijent, možete uživati u prijatnoj muzici i ostalim pogodnostima koje klub nudi. Svako ko voli i poštuje bilijar treba sebi da priušti dolazak je više nego dobrodošao kod nas u klub. Ono što nas izdvaja od drugih bilijar klubova su cene u odnosu na kvalitet koje su definitivno najniže u gradu.

DOBRO DOŠLI!!