MALA RUSKA APOTEKA

Biljne apoteke Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 347b, Voždovac
Beograd Telefon: 011/2466-871, 062/8203-991

4/ 5stars

www.malaruska.com
Mala ruska apoteka

Nalazimo se u Beogradu na Voždovcu uz već dobro poznatu ordinaciju za hiperbaričnu i podvodnu medicinu – HBO medical center, sa kojom prisno saraćujemo.

Otvoreni smo sa ciljem da već dobro poznate preparate – dodatke ishrani iz Rusije učinimo dostupnim ljudima u našoj zemlji.

Preparati su proizvodi ruske fabrike ''DIOD'' koja proizvodi preparate u saradnji sa najvećim naučnicama iz oblasti prirodne i vojne medicine i vojnim lekarima. Među njima su specijalisti Instituta vazduhoplovne i kosmičke medicine, Medicinskog radiološkog naučnog centra, Vojno- medicinske akademije ''S.M. Kirov'', Glavne kliničke bolnice ''N.N. Burdenko'' i VI centralne vojne kliničke bolnice.

U našoj apoteci pored toga što možete da kupite preparate, možete se posavetovati sa lekarima iz ordinacije koji će vam rado odgovoriti na sva pitanja i otkloniti eventualne nejasnoće i olakšati odabir preparata.

Uz poziv da nas posetite,

Srdačno vas pozdravljamo.

Mala Ruska Apoteka


PROIZVODI

- Artro Aktiv
- Kapilar
- Rekicen RD
- Gipokrat
- Okulist
- Viardo
- Gipofamin
- Kalcium-aktiv
- Jod
- Selen
- Nutrilans

SAVETOVALIŠTE

Ukoliko imate pitanje, nejasnoće ili Vas jednostavno interesuju pojedine činjenice, vezane za naše proizvode ili vezane za opšte zdravlje, slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona:

- 011 24 66 871 ili 063 82 03 991

ili putem elektronske pošte:

mala.ruska@drphysio.com