MALA RUSKA APOTEKA

Biljne apoteke Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 347b, Voždovac
Beograd Telefon: 011/2466-871, 062/8203-991
E-mail: office@malaruska.com
Sajt: www.malaruska.com

4/ 5stars

Mala ruska apoteka postoji od 2007. u Beogradu sa ciljem da približi preparate iz Rusije domaćem tržištu. Osnovni program preparata koji su u ponudi su iz Moskovske fabrike Diod, a nastali su kao rezultat dugogodišnje saradnje sa najvećim naučnicima i vojnim lekarima.

Među njima su specijalisti instituta vazduhoplovne i kosmičke medicine, Medicinskog radiološkog naučnog centra, Vojno medicinske akademije "S. M. Kirov", glavne vojno kliničke bolnice "N. N. Burdenko", VI centralne vojno kliničke bolnice.

Preparati su na biljnoj bazi, sa visokim terapijskim dejstvom i bez kontraindikacija. U kompleksnoj terapiji mogu se kombinovati i sa lekovima. Mala ruska apoteka nalazi se u Beogradu, na Voždovcu, u ulici Vojvode Stepe 347b, što je lokacijski bliskoj raskrsnici Trošarina.

Proizvodi:

1)Artro aktiv
-ARTRO-AKTIV kapsule
-Krem balzam ARTRO-AKTIV hranljivi

2) Kapilar

KAPILAR je preparat koji je razrađen u skladu sa učenjem dr Zalmanova. Čuveni lekar je predviđajući nastajanje svog životnog dela pisao: "Promene na zidovima kapilara treba da postanu osnova medicine budućnosti".

U svetu je utvrđeno i priznato da je osnovni mehanizam starenja organizma različitih oboljenja povezan sa razaranjem ćelija pod dejstvom radikala koji se stvaraju u procesu životne aktivnosti.

Mlad, zdrav organizam se bori se ovim pogubnim procesom samostalno, stvarajući antioksidante - supstance koje uništavaju slobodne radikale. Ali sa godinama, pod dejstvom stresova, nepravilne ishrane, pušenja, zagađivanja životne sredine njihov broj se drastično smanjuje.

3) Okulist

OKULIST - ruski biološki aktivan dodatak ishrani. Sredstvo za podržavanje visokog nivoa radne sposobnosti vida. Okulist je aktivator radne sposobnosti vida. Smanjuje umor očiju, povećava oštrinu vida, adaptaciju u tami i vid u sumraku. Prvi put je u jednom preparatu sakupljen sav kompleks biološki aktivnih supstanci, neophodnih za obezbeđivanje punovredne ishrane, životne snage i pravilnog rada očiju.

4) Viardo

VIARDO - ruski biološki aktivan dodatak ishrani. Viardo je aktivator osnovnog muškog hormona – testosterona. Daje mogućnost podnošenja visokih fizičkih i psihoemocionalnih opterećenja u dužem vremenskom periodu. Istovremeno povećava radnu sposobnost i seksualnu aktivnost. Izvor nezasićenih masnih kiselina, fitosterina i tokoferola- prirodnog vitamina E, selena i cinka.

5)Kalcijum aktiv

KALCIJUM AKTIV - proizvedeno u Rusiji.  Obezbeđuje kompletnu zaštitu našeg organizma od oboljenja povezanih sa poremećajem razmene kalcijuma. Jedinstvena komponenta KALCIJUM-AKTIV-a je komplekson – regulator razmene kalcijuma. On omogućava normalizaciju rada sistema razgradnje i izgradnje koštanog tkiva.

6)Selen aktiv

Selen je najvažniji elemenat antioksidativne zaštite organizma. Vitamini, flavonoidi, koenzimi ne mogu da zamene selen. On ulazi u sastav glutacionperoksidaze, fermenta koji čini bezopasnim najopasnije i najagresivnije slobodne radikale, upravo te koje drugi antioksidanti ne mogu uništiti. Ako selena nema dovoljno, ta najvažnija karika antioksidativne zaštite prosto neće raditi.

7)Jod aktiv

Hormoni štitne žlezde, čiju osnovu čini jod, izvršavaju životno važne funkcije. Oni odgovaraju za razmenu materija u celom organizmu, upravljaju potrošnjom belančevina, masti i ugljenih hidrata. Ovi hormoni regulišu rad mozga, nervnog sistema, polnih i mlečnih žlezda, rast i razvoj deteta. Istraživanja, koja je poslednjih godina sprovela svetska zdravstvena organizacija, u raznim zemljama, pokazala su da je nivo umnog razvoja (koeficient inteligencije IQ) direktno povezan sa jodom.

8)Balzam Brza pomoć

Balzam za rane - Brza pomoć - je novo, visoko efikasno, sredstvo koje pomaže i pospešuje proces zarastanja oštećene kože: nagnječenja, ogrebotina, posekotina, poderotina, opekotina (uključujući i one od sunca), oštećenja kože nastala češanjem (posle ujeda insekata). Ima visoko regenerativnu i baktericidnu sposobnost i sprečava nastajanje sekundarne infekcije, štiti kožu od agresivnog delovanja spoljašnjih faktora (sredstva za pranje i antiseptička sredstva, delovanje visokih i niskih temperatura). Sprečava stvaranje rana koje nastaju usled dugog ležanja.

9) Krem za noge – Sofija

Krem za noge - Sofija - Ekstrakt pijavice. Medicinska pijavica se s pravom smatra jednim od najboljih sredstava za ublažavanje tegoba nastalih usled oštećenja venskog sistema. Njene pljuvačne žlezde sadrže oko sto biološki aktivnih supstanci koje imaju intenzivno dejstvo na krv i krvne sudove. Fermenti žlezda medicinske pijavice pomažu u obnavljanu unutrašnje površine oštećenih vena, pomažu u otklanjanju bola i grčeva, potpomažu stvaranju novih kapilara, usled čega se poboljšava mikrocirkulacija i rasterećuje venski sistem. U kremi za noge Sofija dejstvo ekstrakta žlezda medicinske pijavice pojačano je ekstraktima lekovitih biljaka, uljima i vitaminima.

10) Krem balzam za telo – Čaga

Krem balzam za telo - Čaga - doprinosi obnavljanju normalnog metabolizma koštano-hrskavičavog tkiva zglobova, deluje protiv upala i otoka. Koristi se u profilaksi nastanka i razvoja oboljenja zglobova i kičme u slučaju postojanja faktora rizika hipotermije, virusne infekcije, hroničnih inflamatornih bolesti, sedećeg načina života, genetskih predispozicija; starosnih promena u mišićno-skeletnom sistemu; pomaže kod bolova u zglobovima uzrokovanih promenama vremena; za smanjenje rizika od sezonskog pogoršanja bolesti zglobova.

11) Sustavit forte

Sustavit forte - je kompleksno sredstvo nove generacije koje doprinosi obnavljanju normalnog metabolizma koštano-hrskavičavog i mišićnog tkiva, deluje protiv upala i otoka, usporava proces degeneracije oštećenih površina hrskavice, potpomaže izbacivanje naslaga soli i jačanje mišićno-ligamentnog aparata kičme.

12) Proizvodi fabrike Evalar

Jetra je glavna laboratorija ljudskog organizma. Ima najmanje 50 osnovnih funkcija, a često je podložna testu izdržljivosti zbog preterane konzumacije šećera, masti, alkohola i lekova. Sve to može dovesti do narušavanja normalnog rada jetre i propadanja njenih ćelija. Signali da je jetra preopterećena su bolovi u predelu ispod desnog rebra, stvaranje gasova, mučnina posle konzumacije masne hrane, stvaranje masnog tkiva u predelu stomaka, neprijatan zadah iz usta. Čak i česta promena raspoloženja, sklonost depresiji, brzo umaranje mogu signalizirati problem s jetrom. Takođe, hronične akne i bubuljice često su direktna posledica narušene jetrine funkcije. Izlaz iz situacije je "čišćenje" jetre i uspostavljanje njene normalne funkcije.

Radno vreme:
Pon-Pet   9-17 h
Subotom  9-14 h

Kontakt telefoni:
Fix:011/2466-871
Mob:062/8203-991