NBA - NAŠA BILJNA APOTEKA

Biljne apoteke Beograd

Adresa: Sremskih odreda 1, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/2676-275, 011/2607-353, 064/4235-354
E-mail: office@nba.co.rs
Sajt: www.herbaway.rs

4.5/ 5stars

Preduzeće NBA d.o.o. postoji od 1991. godine i poseduje znanja i iskustva u oblasti fitofarmacije sa ciljem da u životu modernog čoveka podstakne naviku i potrebu upotrebe dragocenih darova prirode – lekovitog bilja.

U svom radu usko sarađujemo sa Farmaceutskim fakultetom u Beogradu sa kojim imamo potpisan Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji, kao i sa akreditovanim laboratorijama koje godinama radi fitosanitarne preglede naših proizvoda.

Preduzeće NBA d.o.o. je u poodmakloj fazi izgradnje novog proizvodnog pogona sa skladištem po svim najvišim standardima za ovu vrstu proizvodnje, površine preko 500m  kvadratnih pod krovom. Objekat u izgradnji se nalazi u opštini Surčin u blizini glavnih saobraćajnica. Radove finansiramo iz vlastitih izvora.

Čajne mešavine
koje su klasifikovane od strane Agenciju za lekove i Farmaceutskog fakulteta Beograd kao dijetetski proizvod. Prepoznatljiv brend preduzeća je HERBAWAY healt&care i u okviru toga čajne mešavine za održavanje fiziološkog nivoa šećera u krvi, za ublažavanje urinarne infekcije, za ublažavanje ginekoloških problema, za kontrolu telesne težine i druge.

Biljni šamponi 
za kosu – FITOŠAMPONI – za različite tipove i probleme kose.

Biljne kapi ( tinkture )   
iz kolekcije Herbaway –herbal drops, za  probleme proširenih vena, masnoća u krvi, bolju perifernu cirkulaciju...

Biljni prirodni proizvodi Herbaway animal 
koji se koriste kao dodaci ishrani u savremenom svinjarstvu, govedarstvu i živinarstvu. Najpoznatiji među njima su Biovet S namenjen za upotrebu u svinjarstvu, Estrus Plus namenjen kravama u servis periodu i HERBAMIX-IBP, dodatak hrani namenjen većoj produktivnosti isprečavanju raznih bolesti kod brojlerskih pilića i  koka nosilja. Šire o dejstvu ovih proizvoda u odštampanim dodacima.

Svi čajevi iz palete Herbaway su prošli stručno mišljenje AGENCIJE ZA LEKOVE I MEDICINSKA SREDSTVA SRBIJE, kao i stručno mišljenje FARMACEUTSKOG FAKULTETA iz Beograda,
i dobili odgovarajuća odobrenja za puštanje proizvoda u promet.