EXTRA JEANS

Butici Beograd

Adresa: Požeška 138a, Banovo brdo
Beograd Telefon: 011/3549-083, 064/4895-340
E-mail: slavicaexact78@gmail.com

4/ 5stars

"Ako želite da Vam farmerke stoje extra, nosite Extra jeans"

Najkvalitetnije pazarske farmerice u Beogradu. 

Butik "Extra jeans" pronaći ćete na Banovom brdu, u Požeškoj ulici broj 138a, lokal 27, u Beogradu. Postojimo i radimo od 2006. godine kao forma čija je osnovna delatnost prodaja pazarskih farmerki, vrhunskog kvaliteta po veoma pristupačnim cenama.

Kvalitetni materijali, perfektna izrada i mnoštvo sitnih detalja koji garderobi iz naše ponude daju nesvakidašnji izgled, učiniće da se u istoj osećate udobno i zadovoljno svojim izgledom. Naše ljubazno osoblje će Vam srdačno izaći u susret i pomoći da pronađete idealnu odevnu kombinaciju za sve prilike.
U našoj ponudi možete pronaći odeću za sve sezone, proleće, leto, jesen i zimu, koja će Vam konfekcijski savršeno pristajati i upotpunjavati Vaš celokupan izgled. Odabrani modeli, skladnih linija i boja, izrađeni od kvalitetnih materijala istaći će Vašu figuru i učiniti da se prijatno osećate dok iste nosite.

U našem butiku možete pronaći:
- farmerke
- teksas jakne
- suknje
- trenerke
- tunike
- majice
- dukseve

U našoj ponudi imamo i turski jeans.
Nudimo Vam na jednom mestu farmerke svih dubina - plitke, duboke, srednje duboke, zvonaste, klasične, fensi, uske nogavice kao i farmerke velikih brojeva, za žene i muškarce. Konstantno naš asortiman proširujemo novim modelima farmerki koje prate modne trendove i ujedno odgovaraju na Vaše potrebe za komfornim i prijatnim za nošenje odevnim predmetima.

Cene naših farmerki su 2200 i 2400 RSD, jakne 2500 RSD, suknje 2200 RSD.

Kontakt telefoni:
011/ 354 90 83
064/ 489 53 40

Radno vreme:
- radnim danima od 10 - 20h
- subotom od 10 - 15h

O kvalitetu naših proizvoda dovoljno govori veliki broj zadovoljnih kupaca, koji sa poverenjem svraćaju kod nas i otkrivaju nove modne trendove.
Brojni su butici u Beogradu, ali je samo jedan butik u kom možete pronaći najbolje farmerke.
Pazarske farmerke vrhunskog kvaliteta - najpovoljnija cena!

Vaš savršen izbor.
Exact jeans!

Butik "Extra jeans" Banovo brdo, Beograd.

FACEBOOK