SANJA DESIGN D.O.O.

Čarape, donji veš Beograd

Adresa: Milana Milićevića 6
Beograd Telefon: 011/2404-991, Fax: 2401-332

4.5/ 5stars

www.sanjadesign.co.rs
sanjadesign@eunet.rs
Kompanija SANJA osnovana je još 1991. godine sa ciljem proizvodnje i prodaje ženskih čarapa. U proteklih 14 godina, uprkos teškim uslovima za poslovanje, uspeli smo da se razvijemo u lidera na domaćem tržištu i ustalimo kao dobro poznati, pouzdani brend.

Naš cilj je proizvodnja visoko kvalitetnih proizvoda koji pre svega pružaju komfor i prijatan osećaj, toplu i zdravu zaštitu, sportsku i rekracionu inspiraciju, ali i ne manje važan moderan dizajn i eleganciju.

Svi naši proizvodi su proizvedeni od najboljih materijala. Od klasičnih najlona, do skupljih mikrofibera, likri i elastičnih tkanina - izbor materijala je uvek od najvećeg značaja.

Prioritet u našoj kompaniji je modernizacija proizvodnje i implementacija najnovijih znanja i tehnologija tokom dizajniranja, razvoja i proizvodnje novih artikala. Tokom godina ostvarili smo saradnju sa vodećim italijanskim firmama proizvođačima mašina i prediva, nephodnih za proizvodnju najmodernijih i najzahtevnijih artikala.
Kompanija Sanja trenutno proizvodi i prodaje ženske, dečije i muške čarape u više različitih kolekcija. Naš proizvodni pogon sastoji se od najmodernijih italijanskih mašina komapnije Lonati, koje u zavisnosti od tipa mašine, konfiguracije u kojoj radi, i naravno tipa prediva, mogu proizvesti široku lepezu različitih proizvoda.

U okviru ženskog proizvodnog programa, nudimo razne vrste uni-hop čarapa, klasičnih čarapa (sa halterima i samodržećih), dokolenice, nadkolenice i sokne, u osnovnim poliamidnim varaijantama, modno dezeniranim poliamidnim varijantama, i u pamučnim varijanatama. Zenske carapa smo podelili u nekoliko funkcionalnih kolekcija: carape za svaki dan, modnu kolekciju, trend kolekciju, free style kolekciju, kao i čarape sa specijalnim efektima.

Bilo da ste na poslovnom sastanku, ili se igrate sa decom, ne želite da propustite zadovoljstvo da izgledate lepo i osećate se udobno. Ne dozvolite da vaša čarapa postane detalj, iskoristite je da upotpunite stil, osećajte se komforno i opušteno!

Dečiji proizvodni program se odlikuje kobinacijom kvalitetnih materijala i veselih dečijih dezena neophodnih da privuku naše najmlađe potrošače. Pamučne sokne, dokolenice i uni-hop čarape predstavljaju osnovnu bazu, koju proširujemo sa veoma simpatičnim poliamidnim modnim uni-hop čarapama za male šmizle. Pogledajte našu web prezentaciju, preporučujemo STEFANY!
Muški proizvodni program je baziran na visoko kvalitetnim soknama i dokolenicama od češljanog i merciziranog pamuka. U želji da zadovoljimo potrebe i ukuse najrazličitijih muškaraca, opredelili smo se za proizvodnju klasičnih sokni i dokolenica u jednobojnim ali i atraktivnim moderno dezeniranim varijantama u okviru kolekcija CLASSIC i FREE STYLE. Veliki broj različitih bojenih prediva omogućava nam da pratimo aktuelnu sezonu, pa geometrijske kombinacije linija ili rombova ostavaruju sasvim originalan moderni dizajn. BUSSINES kolekcija nudi čarape od merciziranog pamuka visokog kvaliteta, veoma elegantne i naravno udobne.

U okviru SPORT kolekcije, izdvajamo novi fazon kratkih sportskih čarapa koje se izuzetno uklapaju sa trenutno aktuelnom modernom muškom obućom. Pored atraktivnog izgleda, njihova frotirska unutrašnjost i steznik u stopalu poboljšavaju cirkulaciju i smanjuju zamor.

Konačno, nešto sasvim novo na našem tržištu. Specijalno dizajnirane COMFORT sokne su pamučne muške sokne koje pospešuju cirkulaciju, smanjuju naticanje nogu i neugodnosti usled zamora. Komforna gumica sprečava pojavu efekta podvezivanja lista i eliminiše oštar usecajući pritisak, a istovremeno sprečava spuštanje čarape. Labavo ušivena nogavica ne izaziva neprijatno iritirajuće crvenilo na koži, a pritom poboljšava cirkulaciju.
Naše proizvode možete pogledati i kupiti u Beogradu i širom Srbije.
Iz FASHION kolekcije ženskog proizvodnog programa izdvajamo CROWN liniju
Be elegant and attractive, wear your crown!

CROWN art collection - Ekskluzivni dezenirani uni-hop, kod kog se smenom različitih površina postiže izuzetna atraktivnost i elegancija.

CROWN linea - Ultra moderni relax uni-hop, sa tankim uzdužnim linijama koje dodatno koriguju Vašu liniju. Poliamid u kombinaciji sa likrom stvara prijatan osećaj na nozi, a pritom doprionosi boljoj cirkulaciji i smanjenju zamora.

CROWN ultima - Ekstra komforna relax kombinacija kvalitetnih poliamida i likre, izrazito prijatna na nozi. Jednobojni uni-hop za svakodnevnu eleganciju.
Ekstravagantni, izuzetno atraktivni modni modeli visoke klase iz kolekcije FASHION:

ARABESQUE čipkasti uni-hop: Ekstravagantan, elegatan uni-hop visokog kvaliteta. Sasvim dovoljan akcenat u svedenoj i sofisticiranoj odevnoj kombinaciji za dan, ali i za veče. Jednobojne delikatne čipke bojene u harmonične tonove.

SILVER LINE uni-hop: Blistavo sjajan, potpuno neprovidan, elegantan dezenirani uni-hop od mikrofiber vlakana sa pamučnim umetkom. RELAX efekat poboljšava cirkulaciju i smanjuje zamor.

CHARMIN dezenirani uni-hop: Neprovidan, ekstra elegantan dezenirani uni-hop od mikrofiber vlakana sa likrom. Geometrijski i cvetni motivi, daju utisak reljefa. Kolorit karakterističan za tekuću sezonu. Ekstravagantan i istovremeno udoban uni-hop sa RELAX efektom.

SILICON LINE samodržeće čarape: Izuzetno atraktivne samodržeće čarape sa silikonskom čipkom. Nekoliko varijanti čipke, široke i uske, sa geometrijskim ili floralnim motivima, kombinovano je sa mrežom, glatkom, sjajnom elegantnom čarapom, kao i čarapom sa različitim pretpletajima.
Modne sokne i dokolenice, za vrele letnje dane...

SUMMER FASHION dokolenica: Modna, izuzetno atraktivna dokolenica, sa prugastim dezenima u jarkim i pastelnim bojama koji razbijaju monotoniju svakodnevnice. Specijalna mrežasta dokolenica bez prstiju i pete, za vrele letnje dane.

SUMMER FASHION sokna: Modna, izuzetno atraktivna sokna od mikrofiber vlakana sa likrom, dezenirana ili mrežasta. Osvežava dnevne prolećne odevne kombinacije.

GAMBALETTO DESIGN dezenirane dokolenice: Elegantne modne dokolenice namenjene prvenstveno mladima. Zanimljivih dezena i sa različitim motivima.
Volite da kombinujete, ne plašite se boja? Uživate u činjenici da ste uvek primećeni? Probajte našu TREND kolekciju...

SORGENTE nadkolenice : Današnja moda nam ponovo oživljava stilove proteklih godina XX veka. Elegantne ili ekscentrične, jednobojne i dezenirane, jarkih i pastelnih boja, nadkolenice su u svakom slučaju nezaobilazne.

COCCO winter pamučni grejači : Sa povratkom živopisnih kontrasta tipičnih za 80-te, modni imperativ postaje smelo kombinovanje boje i dezena, spajanje disco look-a sa sportskim. U kombinaciji sa helankama, grejači daju besprekornu kombinaciju sezone!

MAGIA : Mrežaste rukavice unose dah punk-a u odevne kombinacije sezone. Boja je crna u kombinaciji sa pink, žutom i zelenom. Ukoliko se nose na nozi, sjajno se dopunjavaju sa veselim i neobaveznim japankama.

winter SORGENTE pamučna nadkolenica: Modna pamučna nadkolenica sa likrom, neprovidna, sa atraktivnim aplikacijama. Potpuni hit sezone!
CAPRIOLA helanke: Sa povratkom živopisnih kontrasta tipičnih za 80-te, modni imperativ postaje smelo kombinovanje boje i dezena, spajanje disco look-a sa sportskim. Helanke sa likrom, u jarkim bojama predstavljaju savršeni modni izbor.




Naši proizvodi podležu kompletnoj kontroli kvaliteta koja obuhvata sve proizvodne procese. Zadovoljan kupac čarapa je samo onaj kupac koji želi da nosi svoju čarapu više puta, a zatim da ponovo kupi - istu takvu!

Za opširnije informacije o proizvodnom programu i asortimanu pogledajte našu web prezentaciju www.sanjadesign.co.rs ili nazovite službu prodaje na telefon 011/2404-991.