ČIGRA

Dečije igraonice Beograd

Adresa: ...
Beograd Telefon: 063/830-7030, 063/7767-010
E-mail: cigraigra@gmail.com
Sajt: www.cigra.rs

4/ 5stars

ŽELIŠ ZABAVU? VOLIŠ IGRU? POZOVI ČIGRU!

KO JE ČIGRA?
Studio za animaciju dece ČIGRA broji petnaest članova koji pet godina aktivno rade na organizaciji programa svih vrsta animacije za decu predškolskog i školskog uzrasta. Mi smo TIM mladih ljudi, mahom prosvetne struke: učitelji, vaspitači, profesori fizičkog vaspitanja ali među nama su i glumci, pevači, sportisti, izviđači, balerine i mnoge druge profesije naših članova koji kvalitetu rada ČIGRE i stalnim inovacijama u radu, doprinose upravo zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu sa decom na raznim nivoima, svojom kreativnošću i duhom

KAKO RADIMO? Osluškujući dečjie želje i zahteve gotovo u svim sferama dečjih interesovanja (muzika, ples, film, pozorište, sport, moda itd.) trudimo se da ponudimo sadržaje koji ne izlaze iz okvira igre i zabave, ali osim igraonog imaju i obrazovni i vaspitni karakter.

Izbor igara i aktivnosti koje sprovodimo sa decom, adekvatan je uzrastu.

GDE I ŠTA RADIMO?
Vec pet godina uspešno organizujemo razne programe namenje deci uzrasta od 1-13 godina sa najrazličitijim brojem učesnika (od 5 - 600 učesnika). Pored više od 1500 proslava rođendana koje smo realizovali ne samo u Beogradu već i u drugim gradovima Srbije (Mladenovac, Vršac, Kanjiža, Kačarevo, Novi Sad, Pančevo, Niš...) kao i velikog broja novogodišnjih programa koje smo izvodili mahom u prostorijama preduzeća koja su nas angažovala, navodimo i neke od masovnih aktivnosti koje smo do sada radili i koje su bile medijski propraćene:
- COCA COLA CAROBNI TRG (Trg Nikole Pašića, dec. 2002 - jan. 2003)
- Dečji letnji i zimski kamp na Adi Ciganliji i u Pionirskom gradu (u organizaciji Skupštine grada i Ministarstva prosvete i sporta) - 2003, 2004, 2005.
- DIRECT LINK deci Beograda (Trg Nikole Pašića, sept .2003)
- Dečji maraton 2003. i 2004. god.
- HARIBO nagradna igra - podela nagrada
- Humanitarni programi za decu Instituta za govornu patologiju i psihofiziološke poremećaje
- Humanitarni program za decu ometenu u razvoju SOŠ Boško Buha sa Zvezdare
- Humanitarni program za decu u izbegličkim kampovima
- BIBLIOTEKA NA PLAŽI - Promotivna aktivnost Gradske biblioteke
- Ada Ciganlija 2005.
- Animacija dece povodom priključenja cementare u Novom Popovcu u sistem HOLCIM-a
Naš program je izvođen kako u zatvorenim prostirama, tako i u prirodi i to tokom čitave kalendarske godine, što znači da smo imali priliku da radimo i na ledenim površinama u zimskom periodu, ali i u bazenima, na brodovima, splavovima i sl. tokom leta.

NEK VAM ŽIVOT BUDE IGRA, VOLI VAS VAŠA ČIGRA!