DEČIJA IGRAONICA I ROĐENDAONICA MAČKICE

Dečije igraonice Beograd

Adresa: Bilećka 36, Voždovac
Beograd Telefon: 060/718-72-37, 011/397-09-25
E-mail: igraonicamackice@gmail.com
Sajt: www.igraonicamackice.rs

4.5/ 5stars

Dečija igraonica Mačkice

Dečija igraonica Mačkice je luksuzno opremljen prostor od oko 200m2, namenjen za svakodnevnu igru i zabavu mališana svih uzrasta.

U prijatnom ambijentu naše igraonice, uz veoma ljubazno osoblje, možete proslaviti rođendane i druge važne događaje Vaše dece.

Unutrašnji deo igraonice prostire se na dva nivoa i opremljen je brojnim sadržajima za igru i avanturu mališana svih uzrasta.

Za naše najmlađe drugare, tu je mekana soba koja je opremljena sadržajima u skladu sa njihovim uzrastom.

Svim avanturistima na raspolaganju je veliki 3D lavirint koji sadrži mnoštvo zanimljivih prepreka, bazen sa lopticama, tobogane.

Omiljeni deo naše igraonice svakako je dečija diskoteka u kojoj svi mališani imaju priliku da igraju i pevaju, uz omiljene hitove za sve uzraste.

Sa prvim zracima sunca i tokom toplih dana, mališanima je na raspolaganju igraonica na otvorenom, smeštena u našem komfornom dvorištu.

Za dobru igru i zabavu, tu su zamak na naduvavanje, tobogani, trambolina, kao i golovi za mali fudbal za sve ljubitelje sporta kl.

Takođe, u okviru igraonice i dvorišta, nalazi se poseban prostor za roditelje, gde mogu da se opuste i sačekaju svoje mališane da završe sa igrom.

Ukoliko se odlučite za organizaciju rođendana u igraonici Mačkice nudimo Vam mogućnost izbora termina za proslavu po Vašoj meri:

-Radni dan: prepodnevni termin – 4.800 dinara
od 18-21h – 6.000 dinara

-Petak: prepodnevni termin – 4.800 dinara
od 18-21h – 7.800 dinara

-Vikend: od 10-13h – 7.200 dinara
od 14-17h – 7.800 dinara
od 18-21h – 8.400 dinara

Kapacitet našeg prostora je oko 60 odraslih, a proslava rođendana obuhvata mogućnost korišćenja svih sadržaja igraonice, uz zakup prostora na 3 sata, samo za Vas i Vaše goste. Što se tiče posluženja, svim roditeljima ostavljamo mogućnost da se pobrinu za hranu i tortu, u skladu sa svojim željama, dok piće služimo iz našeg šanka, po najpovoljnijim cenama. Takođe, možemo Vam ponuditi besplatnu dekoraciju prostora, osobe za posluživanje i čuvanje I animaciju dece, kao i kompletan prateći asortiman: pozivnice, čaše, escajg, tanjire za decu i roditelje, salvete.

Radno vreme:

Ponedeljak:zatvoreno

Utorak - Nedelja:09h-14h i 17h-21h