RESTORAN STARI BGD BEOGRAD

Domaća kuhinja Beograd

Adresa: Knez Danilova 4, Palilula
Beograd Telefon: 011/3343-138, 062/342-231
E-mail: vitraz2015@gmail.com
Sajt: www.staribgd.rs

4.5/ 5stars

Kafana "Stari BGD" smeštena je u ulici Kneza Danila broj 4, na području opštine Palilula, u Beogradu. Naša kafana, ponosno postoji na istom mestu, već duže od 4 decenije, okupljajući iz dana u dan mlade i sve one koji se tako osećaju, ljubitelje dobrog provoda, domaće kuhinje i kvalitetne starogradske muzike.

Kafana "Stari BGD" je nedavno renovirana i pretvorena u lokal koji će Vas privući svojim unikatnim izgledom i neopisivim šarmom. Već 40 godina kafana "Stari BGD" zrači nesvakidašnjom pozitivnom energijom, toplinom i dobrodošlicom za sve goste. Rustičan enterijer, zidovi od bagremovog drveta i pod prekriven parketom, daju našoj kafani jedinstven izgled.

Svakodnevno za naše drage goste pripremamo široku paletu jela domaće kuhinje, koja svojim ukusom i mirisom plene sva Vaša čula. Kulinarski specijaliteti koje sa mnogo ljubavi spremamo za Vas oduševiće Vas svojim istančanim ukusom i vratiti u mislima na davna prošla vremena kada su kafane bile glavna okupljališta ljubitelja dobre hrane i pića.

Kako bi Vaš ugođaj bio potpun, svakog četvrtka, petka i subote, sviraju za Vas najbolji muzičari, koji će starogradskom muzikom popraviti Vaše raspoloženje i biti razlog više da ponovo svratite do nas. Muzika u večernjim časovima, koja vraća u prošlost i priziva slike starog Beograda, dočaraće Vam verno izgled starih beogradskih kafana, najčešćeg okupljališta boema i ljubitelja kafanskog života.

Naša kafana predviđena je za sve vrste slavlja, svadbene i poslovne ručkove do 40 osoba, koliko iznosi kapacitet iste. Tokom letnje sezone, naši gosti mogu da koriste i terasu pod lozom sa 120 mesta. Savršeno mesto za okupljanje sa članovima porodice i najbližim prijateljima, u prijatnom ambijentu, povodom proslave Vama važnih datuma. Kafana u kojoj vreme prestaje da postoji i zamenjuje ganajbolji noćni provod u gradu.