RESTORANI ZA SVADBE CEROV LAD

Domaća kuhinja Beograd

Adresa: Orahovačka bb, Jajinci
Beograd Telefon: 063/232-016

4/ 5stars

Na periferiji grada, između naselja Kumodraž i Jajinci, u prelepom ambijentu cerove šume, u neposrednoj blizini Farmaceutskog fakulteta i intituta ,,Torlak", smestio se restoran ,,Cerov lad".

U restoranu je zastupljena srpska tradicionalna kuhinja, uz nezaoblazno pečenje, praseće, jagnjeće, jareće, na ražnju, kulinarska umeća naših kulinara, bilo u zatvorenom ili na otvorenom prostoru. Sve može da se zalije odličnim domaćim vinom, uz vrhunsku uslugu profesionalnih, prijatnih i ljubaznih konobara, koji su obučeni u tradicionalnu nošnju.

Restoran je urađen u etno stilu. Sam termin etno, odnosi se na mesto, predmete koje štitie nasleđe jednog naroda, a pri tom uspešno odoleva vremenu i civilizacijskim trendovima. U restoranu se nalazi nacionalno blago u kome se zatočena može naći, netaknuta esencija Srbije. U restoranu možete videti svu lepotu Srbije u malom, iz svih njenih delova, od Šumadije pa na dalje. Sve je autentično bez obzira iz kog je kraja.

Pored prijatnog enterijera, okolina restorana odaje utisak da ste otišli daleko od gradske buke i užurbanosti, jer cerovo drveće stvara prijatnu hladovinu, žuborenje vode iz fontane prijatna je muzika za uši, a drveni mostić i staze popločane starom ciglom stvaraju osećaj da je vreme stalo.

Za goste koji dođu kolima obezbeđen je parking sa velikim brojem mesta.

Idealno mesto za proslavu svakog Vašeg bitnog datuma. Opremljen je i spreman da izađe svakom Vašem zahtevu. Neka Vaše venčanje bude kao iz snova. Neobično, prirodno i daleko od buke i gradske verve.

Veoma pristupačne cene iznenadiće svakog od vas, pogotovu za posetioce sajta www.011info.com

Na vama je samo da se pozovete na sajt i bićete iznenađeni i oduševljeni i cenom i uslugom.

Cerov Lad Beograd

 FACEBOOK