DOM PAULOVNIJA

Domovi za stare, nega starih lica Beograd

Adresa: Mage Magazinovića 28, Zvezdara
Beograd Telefon: 064/1313-628, 011/3476-178, 064/0036-101
E-mail: office@dompaulovnija.rs
Sajt: www.dompaulovnija.rs

4/ 5stars

Dom za stara lica Paulovnija svim odraslim i starijim licima pruža mogućnost udobnog smeštaja, zdrave ishrane, besprekorne i adekvatne nege. Naš dom za stare je u potpunosti prilagođen potrebama korisnika, a naši zaposleni poseduju dugogodišnje iskustvo i obučeni su za rad sa starijim osobama koje zahtevaju posebnu negu i pažnju.

Boravak u našem domu može biti trajan ili privremen, a nudimo smeštaj koji je namenjen za pokretne, polupokretne i nepokretne korisnike.

Dom Paulovnija obezbeđuje visok standard usluga iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite:
- smeštaj
- ishranu
- lečenje i medicinsku negu
- fizikalnu rehabilitaciju
- psihosocijalnu rehabilitaciju
- ličnu higijenu
- higijenu prostora
- organizaciju kulturno-zabavnih aktivnosti
- radno okupacionu terapiju

Našim korisnicima možemo da ponudimo smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama koje su uredne i sa dosta dnevne svetlosti. Sve naše sobe su veoma udobe i opremljene funkcionalnim nameštajem. Pored toga, korisnicima naših usluga na raspolaganju je dnevni boravak u kome mogu da čitaju, gledaju televizijski program ili se druže sa drugim stanarima i primaju posete. Takođe, svim našim korisnicma nudimo mogućnost organizovanja proslava za sve praznike ili Vama važne datume

Dom za stare Paulovnija svim svojim korisnicima obezbeđuje dvadesetčetvoročasovnu medicinsku negu. Naš stručni tim čine: lekari, medicinske sestre, socijalni radnici, fizioterapeuti, negovateljice i ostalo osoblje. Takođe, u našem domu je određena konsultacija sa lekarom nutricionistom.

Svim korisnicima naših usluga, dom Paulovnija obezbeđuje raznovrsnu i ukusno pripremljenu hranu koja je podeljena u tri glavna obroka i dve užine. Ishrana je prilagođena zdravstvenim i drugim potrebama naših korisnika.

Naš dom nalazi se u mirnom delu Beograda, u Malom Mokrom Lugu do koga saobraća veliki broj linija gradskog prevoza (17,31,50,19,7,5,14,310) iz bilo kog dela grada iz koga dolazite.

Posetite nas, kako bi zajedno isplanirali bezbrižnu starost Vaših najmilijih.