DOMINO PIZZA

Fast food Beograd

Adresa: Kolarčeva 12, Stari grad
Beograd Telefon: 066/511-1611
Sajt: www.pizzadomino.rs

4.5/ 5stars

Domino pizza je pravo mesto za sve ljubitelje čuvenog specijaliteta italijanske kuhinje koji žele da uživaju u njenom originalnom ukusu. Osim toga, u našoj ponudi nalaze se najbolji sendviči, lazanje, kao i obrok salate po pristupačnim cenama.

Pizza

Svim ljubiteljima italijanske kuhinje, Domino pizza nudi veliki izbor celih ili pica na parče koje će Vas oduševiti već pri prvom zalogaju. Pored već standardnih i popularnih vrsta pica, kao što su: Capriciosa, Vegetariana, Margarita, naš fast food je jedan od retkih u gradu gde možete probati originalnu Quatro Formaggi picu i na parče.

Lazanje

Osim najukusnijih pica, kod nas možete probati i vrhunske lazanje, kao i druge specijalitete italijanske kuhinje.

Sendviči

Za Vaš ukusan početak dana, preporučujemo veliki izbor sendviča koji se spremaju od uvek svežih i proverenih namirnica. Iz naše ponude posebno izdvajamo Kapreze sendvič sa najkvalitetnijom mocarelom i paradajzom.

Obrok salate

Takođe, za sve one koji vode računa o liniji i “broje kalorije”, u našoj ponudi nalaze se brojne obrok salate: sa piletinom, vitaminska.

Palačinke

Za sve ljubitelje palačinki, tu je veliki izbor slanih i slatkih palačinki koje će Vas oduševiti svojim raznovrsnim i maštovitim kombinacijama ukusa.

Ukoliko od toliko ukusnih specijaliteta ožednite, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor sokova, gaziranih pića i voda, kojima možete da upotpunite Vaš obrok.

Našu kompletnu ponudu možete pogledati >> OVDE

Radno vreme:
Svaki dan od 00-24

Radno vreme dostave
Ponedeljak - Subota od 09 - 17h

 

Kontakt informacije:
Ime: Domino pizza,
Adresa: Kolarčeva 12
Mobilni: 066/ 511 16 11

Facebook