FAST FOOD SELJAČKA PRIČA

Fast food Beograd

Adresa: Vladetina 10, Palilula
Beograd Telefon: 064/3368-000
E-mail: seljackaprica@gmail.com
Sajt: www.seljackaprica.rs

4/ 5stars

Restoran brze hrane, setno nazvan "Seljačka priča" je mali kutak u krugu dvojke, tačnije u Vladetinoj ulici, na broju 10, koji Vam nudi najlepše specijalitete domaće kuhinje, spremljene od uvek svežih i prirodnih namirnica, bez veštačkih dodataka i aditiva. Odabrana ponuda proizvoda fantasticnog ukusa, autentičan enterijer i ljubazno osoblje, vratiće Vas jedan vek unazad, kada se dobro i kvalitetno jelo. 

Sa željom da našim gostima ponudimo samo najbolje, svaki sastojak od kojih se pravi svaki naš proizvod je 100% prirodan i dolazi sa pašnjaka iz okoline Užica i Zlatibora. U našoj ponudi nalaze se izvanredni specijaliteti koji će Vas vratiti u najlepše dane detinjstva: domaći čvarci, stari sir i kajmak, goveđa i svinjska pršuta, svinjsko meso, neprevaziđeni pretop, domaća jaja, jedinstvena domaća lepinja, kao i uzak, ali savrsen izbor salata.

Komplet lepinja ili lepinja sa sve je čuveni specijalitet Užičkog kraja i zapadne Srbije koji će Vas oduševiti svojim autentičnim mirisom i ukusom. Sve prave gurmane pozivamo da nas posete i uživaju u velikom broju varijacija ovog vrhunskog specijaliteta koje, moramo napomenuti, možete pronaći jedino na našem jelovniku. Seljačka komplet lepinja, seljačka komplet lepinjica, beogradska komplet lepinja, vegetarijanska komplet lepinja, seljačka lepinja, duvan komplet lepinja, tucana komplet lepinja.

Restoran Seljačka priča nije zaboravio ni sve ljubitelje sendviča kojima posebno preporučujemo Čvarkov sendvič sa izvanrednim duvan čvarcima i kajmakom, kao i prolećni sendvič sa domaćom pršutom i kajmakom. Kao gosta naše kuhinje izdvajamo naše maxi i mini na daleko poznate INDEX sendviče, koje pripremamo po tradicionalnom novosadskom receptu, sa preprženom šunkom, prelivenom topljenim kačkavaljem i mariniranim šampinjonima. Tu su i izvanredni indexi sa prženicama. Možete li da zamislite? Za savršen početak obroka predlažemo da probate naše seljačko meze (prženi komadići svinjskog mesa, prženi kolutići crnog luka, prženi krompir, slanina iz friteze, preprženi somun u komadićima, pretop, tucana ljuta paprika).

Svakako ne smemo zaboraviti da napomenemo seljačke prženice, kao i uštipke izvanrednog ukusa, koje možete uklopiti sa starim domaćim kajmakom ili sirom, duvan čvarcima, domaćom pršutom i domaćim pečurkama u pavlaci. Cilj je da svako pronađe svoj ukus, zar ne?

Ako niste u mogućnosti da dođete do nas, pozovite nas i uživajte u omiljenim specijalitetima u udobnosti Vašeg doma. Za sve naše klijente obezbedili smo besplatnu dostavu u centralnim gradskim opštinama, u vremenu od 7 ujutru do 1h posle ponoći. Minimalni iznos porudžbine za dostavu je 500 dinara.

Naš meni možete pogledati >> OVDE

Seljačka priča je konačno u Beogradu!

Posetite nas i uživajte u pažljivo odabranoj ponudi vrhunskih specijaliteta.

Radno vreme: 07-01h.

Restoran Srpske brze hrane Seljačka priča, ul. Vladetina 10, Beograd.

Facebook

Instagram

Twitter 

Google +