PASTA VERA

Fast food Beograd

Adresa: Ilije Garašanina 12, Palilula
Beograd Telefon: 063/882-77-98
E-mail: ruzica.golemovic@gmail.com

4/ 5stars

Pasta bar Vera je pravo mesto za sve istinske ljubitelje italijanske kuhinje koji imaju priliku da uživaju u najboljim pastama u Beogradu.

Nalazimo se u ulici Ilije Garašanina 12 na Starom Gradu.

Ono po čemu se razlikujemo od drugih sličnih barova je činjenica da je Pasta bar Vera specijalizovan isključivo za paste koje se spremaju po originalnoj recepturi, koja je naša brižljivo čuvana tajna.

Doživite autentičan miris i ukus Italije u Beogradu, posetite pasta bar Vera Stari Grad.

Prilikom uređenja enterijera našeg bara koji predstavlja pravi mali raj za sve ljubitelje ovog popularnog italijanskog specijaliteta, posebnu pažnju smo posvetili odabranim detaljima koji daju poseban šarm celokupnom ambijentu.

Na našem meniju nalaze se raznovrsne paste, koje će Vas oduševiti najpre svojim mirisom, a onda i fantastičnim ukusom.

U raznovrsnoj ponudi nudimo sledeće paste:

-Carbonara
-Bolognese
-Pollo funghi
-Quattro formaggi
-Curry
-Milanse
-Aglio olio
-Pesto
-Vega
-Sorrentina
-Puttaneska
-Salmone
-Capricoza
-Amatriciana
-Vera specijalita

Ulepšajte dan ovim neobičnim specijalitetima, među kojima se posebno izdvajaju nežna Mela sa jabukom, cimetom i suvim grožđem, autentična Noće sa mlekom, orasima i suvim šljivama, kao i Papavero pasta koja predstavlja zanimljivu kombinaciju maka, mleka i suvog grožđa.

Sve to možete upotpuniti velikim izborom pića koji se nalaze u našoj ponudi: pivo (domaće i strano), energetska pića, gazirani i prirodni sokovi, vino.

Ako niste u mogućnosti da dođete do našeg bara, u omiljenim pastama možete uživati i u udobnosti Vašeg doma ili na radnom mestu.

Pasta bar Vera nudi dostavu na željenu adresu, a minimalna porudžbine je 2 paste. Dostava se vrši u krugu od 6-7km od našeg bara.
 

Kontakt infromacije:

Adresa: Ilija Garšanina 12
Mobilni: 063/882-77-89
Pasta bar Vera, Stari Grad

Pratite nas na Facebook-u