ZTR PEKARA KIRĆANSKI

Fast food Beograd

Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 246
Beograd Telefon: 063/88-48-001

4/ 5stars

Veleprodaja zamrznutih pekarskih proizvoda - kompletan asortiman.

U našoj ponudi je više od 50 pekarskih proizvoda. Jedini na tržištu nudimo zamrznuto belo (kvasno) pecivo: dvanaest vrsta kifli, kuvani đevrek, mini đevrek, perece, slane štapiće, štapiće sa belim lukom. Osim toga i ostale klasične pekarske proizvode najvišeg kvaliteta, lisnato pecivo: žu žu, pogačice, pogačice sa čvarcima, paštete, rol viršle, pekarske pice. Zatim dansko pecivo slano i slatko, kroasane sa sirom, šunkom, džemom, kao i 6 vrsta bureka. Od pekarskog slatkog programa, nudimo: baklave, pite sa malinama, višnjama, jabukama, štrudle sa makom, potkovice sa orasima, makom, čokoladni rol sa belom i crnom čokoladom, kokos kiflice, vanilice, slavske kolače. Naši kupci su pekare, restorani, cafei, fastfoods.

U proizvodnji peciva ne koristimo aditive, emulgatore, poboljšivače ukusa, konzervanse ili boje, tako da je naše pecivo prirodna i zdrava hrana. Naši recepti za proizvodnju peciva su recepti starih majstora, stariji od 70 godina.

Pečenjem zamrznutog peciva u Vašem objektu, omogućavate da Vam pecivo uvek bude sveže i toplo, a otpisi robe minimalni, jer robu pečete u zavisnosti od potreba. Takođe, robe Vam ne može nedostajati, jer uvek imate mali lager zamrznutog peciva.

Naša tradicija od više od 70 godina postojanja, garantuju visok kvalitet naših proizvoda.

Molimo Vas da se za sve dalje informacije obratite telefonom - 063/88-48-001, ili da posetom našeg najstarijeg maloprodajnog objekta, vidite kako će naše pecivo izgledati i u Vašoj radnji. Adresa je Bulevar kralja Aleksandra 246, Beograd,