BEAUTY SALON LILLA VERDE

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Vojvode Vlahovića 47d, Voždovac
Beograd Telefon: 011/412-1277, 061/2333-191
E-mail: lillaverde.salon@gmail.com
Sajt: www.lillaverdesalon.rs

4.5/ 5stars

Salon Lilla Verde – Hair&Beauty.. Posebni smo po mnogo čemu..

Pratimo trendove u svemu što radimo..Za početak, sve naše usluge i kozmetiku možete da platite kreditnim karticama VISA – MASTER – MAESTRO – DINA, što nije zanemarljivo, jer tako možete sebi da priuštite mnogo više lepote i tretmana.

Po malo smo i art salon jer od enterijera i atmosfere do vrhunskih preparata sa kojima radimo, načina na koji radimo, želimo da se Vi posebno osećate. Da osetite da u našim frizurama, masažama, tretmanima.. ima umetnosti.. jer takav pristup ima naš sjajni tim devojaka koje se brinu o Vašoj lepoti koja je sama po sebi umetnost.

Koncept – Lepota, sve na jednom mestu – je ono što svaka od nas voli, obzirom da nam je danas vreme najskuplja kategorija. Navešćemo sve ono što možemo da Vam pružimo:

FRIZER..Naše umetnice Danijela i Jovana učiniće čuda na Vašoj kosi. Od šišanja, feniranja,

farbanja, pramenova u raznim tehnikama, pletenje trend kika-frizura, svečanih frizura..do nadogradnje prirodne kose keratinom, za šta  je zadužena Jovana koja je godinama učila od najboljih i to radi potpuno filigranski. Takodje radimo sjajnim profesionalnim preparatima za negu i regeneraciju kose na bazi keratina, mleka, argana..Kao potpuna exkluziva je korišćenje 24K Zlata na Vašoj kosi i frizurama.

ORIGINAL AFRIČKE KIKICE I FRIZURE SA NADOGRADNJOM.. Sonia je iz Južnoafričke Republike i jedina koja radi original tu tehniku. Kao dokaz njenog kvaliteta je i poverenje koje nam je poklonio Quincy Miller, košarkaš Crvene Zvezde..Tito, poznati maneken i profesionalni denser..

Nokti..Sve tehnike koje se inače rade..Od izlivanja, korekcije, nadogradnje, gel laka..do ukrašavanja kao i ovde exkluzive, ukrašavanje noktiju 24K Zlatom

Pedikir..Od medicinskog do dekorativnog sa običnim i gel lakom. Takodje, ukrašavanje noktiju 24K Zlatom

Masaža – Ana i Zorica su veliki profesionalci i majstori masaže. Rade oko 20 vrsta neverovatnih masaža i naši zadovoljni klijenti koji se uvek vraćaju, više govore od svega što može da se napiše. Radi se vrhunskim prirodnim uljima koja efekat svega čine još jačim. Od relax, medicinskih, ajurveda, aromaterapija..do anti celulit, specijalne anti aging masaže kao i korišćenje čuvenih Bahovih kapi.

Anti aging tretmani lica svetski poznatim profesionalnim kozmetičkim preparatima Jean dArcel..

Mirjana je specijalno obučena za Jean dArcel tretmane. Svetski hit - SHIN TAI, Kavijar, Vitaminski, Sensitiv..su neki od tih tretmana koji će učiniti čuda na vašem licu. Takodje imamo za svaki tretman i kolekcije za kućnu – produženu negu.  Pored navedenih tretmana radimo i osnovni i možda čak i najbitniji tretman a to je higijenski – čišćenje lica. Pored njega postoji i čišćenje lice ultrazvučnom špatulom koja daje neverovatne rezultate.

Depilacija hladnim voskom kao i brazilska šećernom pastom

Hijaluronski fileri - Mezoterapija lica i tela – Botox – Lipoliza – Mezoniti. Već poznato svima o čemu se radi. Dr Danijela Babović je garant za profesionalno izvodjenje ovih tretmana.

Trajna šminka – obrve, usta, ajlajner. Sanja je umetnik za sve navedeno.

Profesionalno šminkanje – još jedna umetnost na licu. Danijela je učila kod najboljih i svako njeno šminkanje jeste umetnost. I ovde koristimo 24K Zlato kao dodatni momenat u šminkanju. Prestige Gold Style by Lilla Verde. Koristimo ARTDECO i MAC kozmetiku tako da o kvalitetu šminke nećemo dalje.

VITAMINSKE INFUZIJE – ili VITAMIN DRIP  - još jedna exkluziva koja nas odvaja od drugih. Još jedan svetski hit. Čist koncentrat vitaminskih koktela koji se direktno, preko infuzije ubacuje u Vaše telo. Od anti aging koktela koji su neprikosnoveni za mladalački izgled kože bez bora do raznih drugih koji utiču na Vaš imunitet, oporavak, umor, energiju..Jedna Rihanna je veliki pobornik tih tretmana..ima ih još mnogo sa tog  svetskog spiska poznatih imena.

Svilene trepavice – nadogradnja. I ovo je svima poznato. Mi kažemo da nam one olakšavaju život..i sjajno izgledaju..Jutarnji pogled na ogledalu govori u njihovo ime sve. Odmah lepe..

24K Zlatni privremeni tattoo – još jedan svetski hit exkluzivno samo kod nas. Od cvetnih, leptira, zvezdica i srca motiva na Vašem telu će izgledati *Milion $* jer je u pitanju čisto zlato. Na grudima, ramenu, ruci, ledjima, nozi..Ne postoji niko ko se neće okrenuti za Vama.

24K Zlato - Prestige Gold Style by Lilla Verde na Vašoj kosi, licu, telu, noktima. Onda kada želite da zasijate više od svih i budete potpuno posebni u nekim isto toliko posebnim momentima. Da zavodete..Na venčanju..

 

Ovo bi bilo o nama i tome da smo Vam na početku rekli da smo posebni po mnogo čemu. Procenite sami. Radimo za Vaš osmeh i zadovoljstvo..i želju da nam se ponovo vratite.

Pozivamo Vas da se družimo i na našim profilima
Facebook:  Lilla Verde – Hair&Beauty  ( https://www.facebook.com/lilla.verde.salon/ )         
Instagram: @lillaverdesalon  ( https://www.instagram.com/lillaverdesalon/ )
Twitter: @_LillaVerde  ( https://twitter.com/_LillaVerde )

Radno vreme salona:
Svakog dana od 10h do 20h.
Nedeljom isključivo po zakazivanju.  

Ali..ako je Vama potrebno neko drugo vreme.. tu smo za sve Vaše zahteve i želje.

Vaš Lilla Verde – Hair&Beauty team