DODO MUŠKI FRIZERSKI SALON

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Antifašističke borbe 37, Novi Beograd
Beograd Telefon: 063/886-02-54
E-mail: dodohaircut@gmail.com

4/ 5stars

Posetite nas u prijatnom ambijentu, na lokaciji na kojoj se naš muški frizerski salon "DODO" nalazi već 7 god, u neposrednoj blizini Arene na Novom Beogradu, u ulici Antifašističke borbe 37!

Naše 15-ogodišnje iskustvo, kao i saradnja s najpoznatijim proizvođačem preparata za negu kose “L’Oreal”, govori o ozbiljnosti s kojom pristupamo radu s našim klijentima.

Na Vama je da izaberete frizuru pre ili kada dođete kod nas,a mi ćemo se potruditi da izadjete zadovoljni svojim izgledom.

Pored usluge skraćivanja kose, kod nas možete dobiti i relax masažu temena, tretman protiv opadanja kose, kao i tretman stimulacije rasta folikule vlasišta temena koje obavljamo proverenim "L’Oreal"-ovim preparatima.

Pored ovih tretmana, kod nas možete uraditi i kolorizaciju sedih vlasi, za koju sa sigurnošću možemo da kažemo da je ni Vaši najbliži neće primetiti "L’Oreal"-ovim farbama za kosu, namenjenim isključivo muškoj populaciji, prirodni izgled je primaran.

Ono što Vam mi nudimo je odličan kvalitet usluge, a to bi trebalo da bude dovoljna garancija za saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Vi nam ukažite svoje poverenje,a mi ćemo se maksimalno potruditi da opravdamo ukazanu nam priliku da sarađujemo sa Vama!