FRIZERSKI SALON MILKICA

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Ilije Stojadinovića 51, Filmski grad
Beograd Telefon: 011/2318-614, 063/1666-669

4/ 5stars

Frizerski salon Milica nalazi se u ulici Ilije Stojadinovića 51 u Filmskom Gradu, na Čukarici, u Beogradu i svim damama nudi kompletne frizerske usluge, ali i ekskluzivne tretmane za negu i oporavak kose uz upotrebu najkvalitetnijih Matrix preparta.

Sa željom da Vaša kosa uvek bude zdrava i negovana, u prijatnom ambijentu našeg salona dočekaće Vas višestruko nagrađivani frizer, sa dugogodišnjim iskustvom iz inostranstva. Posebnu pažnju u našem radu posvećujemo trajnom ispravljanju kose, zbog čega smo se odlučili da koristimo isključivo Goldwell koja postiže maksimalne rezultate i čini Vašu kosu zdravom, lepom i trajno ispravljenom.

Kako bi Vaša kosa uvek bila lepa i negovana, Milkica frizerski salon nudi Vam sledeće usluge:

- šišanje
- feniranje
- pramenovi
- sve tehnike nijansiranja (ombre, sombre)
- farbanje INOA bojama
- svečane frizure
- glamurozne frizure
- trajno ispravljaje kose

Bilo da želite klasičnu ili modernu frizuru, naš tim frizera sa višegodišnjim iskustvom ponudiće Vam maštovite i inventive frizure koje su u potpunosti u skladu sa oblikom lica, kvalitetom i dužinom kose.

Pored osnovnih usluga šišanja i feniranja, u našem salonu nudimo Vam izradu svečanih i glamuroznih frizura, za sve prilike. Ukoliko želite da unesete sjaj sunca u Vašu kosu, naš profesionalni tim frizera preporučuje Vam farbanje INOA farbama za kosu visokog kvaliteta, kao i najnovije tehnike kolorizacije kose.

INOA farbe predstavljaju pravu revoluciju kada je reč o bojenju kose, pružajući vrhunsku negu kosi, bez mirisa i amonijaka. INOA tehnologija omogućila je stvaranje široke palete boja, nudeći izbor između 72 različite nijanse. Smeđe boje su bogate i postojane, crvene su upečatljive i zavodljive, a blond nijanse blistave i sofisticirane.

Radno vreme:
- utorak-petak: 08 do 21h
- subota i nedelja 08-15h

Zakazivanje 011/2318-614