FRIZERSKI SALON STUDIO M PLUS

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Vojvode Mišića 178a, Obrenovac
Beograd Telefon: 064/9211-056
E-mail: majafilipovic76@gmail.com

4/ 5stars

Frizerski salon studio M plus se nalazi u samom centru grada, u ulici Vojvode Mišića 178a, u Obrenovcu.

Proširivanjem naše ponude, pored osnovnih frizerskih usluga, možemo da Vam ponudimo brojne tretmane i pakovanja koja će dubinski oporaviti Vašu kosu. Radimo sa isključivo kvalitetnim proizvodima, koji su priznati svuda u svetu, kada je u pitanju nega kose. Koristimo Revlonove farbe bez amonijaka koje ne oštećuju vlasi Vaše kose.

Naš cilj je da Vaša kosa bude zdrava, jaka i sjajna u svakom trenutku. Smatramo da lepa frizura zavisi prvenstveno od nege koja je posvećena kosi. Upravo iz tog razloga, opredelili smo se za tretmane koji obnavljaju strukturu kose i čine je bujnom i lepršavom. Nega kose u našem salonu, biće Vam zaista iskustvo za pamćenje.

Ženski i frizer M Vam nudi:

- klasična šišanja
- pramenove
- mini val
- svečane frizure

Ukoliko prisustvujete nekom svečanom događaju, naša srdačna preporuka su Vam svečane frizure koje izrađujemo za Vas. Potrudićemo se da uz naše svečane frizure, budete elegantni i primećeni u društvu. Stilizovane i perfektno oblikovane varijante svečanih frizura za dnevne i noćne izlaske, laskaće Vašoj figuri.

Ženski frizer M plus Vam omogućava da promeniti Vašu frizuru i unesete novinu u Vaš život. Nega kose u našem frizerskom salonu je najbolje što možete sebi da priuštite.

Radno vreme:
- radnim danima od 09 - 20h
- vikendom od 10 - 16h

Frizerski salon studio M plus, ženski frizer, Obrenovac.

FACEBOOK