FRIZERSKO - KOZMETIČKI SALON MAU MAU

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Gajeva 1, Zvezdara
Beograd Telefon: 065/666-5661, 011/2421-395
E-mail: maumaubeautystudio@gmail.com
Sajt: www.maumaubeautystudio.com

4.5/ 5stars

Frizersko-kozmetički salon Mau Mau nalazi se na odličnoj lokaciji, u ulici Gajeva, broj 1, na granici opština Zvezdara i Vračar. U prijatnom i moderno uređenom ambijentu našeg salona nudimo Vam sve vrste frizersko-kozmetičkih usluga na jednom mestu.

U našoj oazi mira i lepote, na jednom mestu nudimo Vam sve ono što je svakoj dami potrebno da se oseća i izgleda savršeno. Salon Mau Mau nudi Vam sve vrste frizerskih i kozmetičkih usluga, po najpovoljnijim cenama, od kojih posebno izdvajamo:
- ženski frizer
- manikir
- pedikir
- depilacija
- masaža

Kako bi Vaša kosa uvek bila lepa i negovana, u našem radu koristimo najkvalitetnije Loreal preparate za kosu. Naši profesionalni frizeri i stilisti će se pobrinuti da Vaša frizura bude u skladu sa Vašim oblikom lica, dužinom i kvalitetom kose.

Svim damama koje posebnu pažnju posvećuju svojim noktima, nudimo Vam usluge vrhunskog manikira i pedikira. U kozmetičkom salonu Mau Mau koristimo najkvalitetnije Jessica trajne lakove koje odlikuje vrhunski kvalitet, širok spektar boja i neprevaziđen sjaj. Takođe, nudimo Vam veliki izbor gel lakova, kao i usluge spa pedikira, uz upotrebu najkvalitetnijih Jessica i OPI preparata.

Trajni lak je revolucionarna tehnologija koja bez turpijanja i oštećenja nokatne ploče omogućava da se lak zadrži na noktima 2-3 nedelje. Trajni lak ne doprinosi samo lepoti nokta, već i njegovom jačanju, odličan je za nanošenje na prirodne nokte kojima daje glamurozan sjaj.

Pored mnogobrojnih frizersko-kozmetičkih usluga, salon Mau Mau nudi Vam i sve vrste masaža, uz upotrebu uljanih sveća i aromatičnih ulja. Naše ljubazno i profesionalno osoblje pobrinuće se da vreme u našem salonu provedete ugodno i da se u potpunosti relaksirate od svakodnevnih obaveza.

Ukoliko želite da priuštite vrhunski tretman Vašoj kosi, koži i noktima, posetite salon Mau Mau na odličnoj lokaciji, na granici opština Zvezdara i Vračar. Stojimo iza kvaliteta!

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 10h-20h
Subota od 10h-18h

FACEBOOK

INSTAGRAM