HBM HAIR BODY MASSAGE

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Internacionalnih brigada 22/19, Vračar
Beograd Telefon: 011/244-2959, 069/12-02-444
E-mail: sladjanarepajic@gmail.com
Sajt: www.facebook.com/hbmsalonlepote

4/ 5stars

Salon lepote HBM Hair body massage nalazi se na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save, u ulici Internacionalnih brigade 22, u Beogradu. Naš frizersko - kozmetički salon brine se o Vašoj lepoti i pruža Vam na jednom mestu široku paletu profesionalnih usluga za negu Vaše kože, kose i noktiju.

Okupivši na jednom mestu tim vrhunskih kozmetičara i frizera sa dugogodišnjim iskustvom u radom, želeli smo da pripadnicama lepšeg pola omogućimo da pre svega uživaju u odabranim tretmanima i po završetku istih budu zadovoljne svojim izgledom.

U veoma prijatnom ambijentu moderno opremljenog salona lepote HBM Hair body massage naići ćete na ljubazan osmeh našeg osoblja i njihovu spremnost da Vaše snove pretvore u stvarnost, po pitanju Vašeg spoljašnjeg izgleda. Sigurni u kvalitet našeg rada možemo da Vam ponudimo:

 FRIZERSKE USLUGE

- Šišanje
- Feniranje
- Feniranje - Revlon
- Šatiranje
- Ombre, sombre, balayage
- Svečane frizure 
ACAI BERRY True Keratin tretman za brazilsko ispravljanje kose
 

 KOZMETIČKE USLUGE

- Pedikir (medicinski i estetski)
- Manikir
- Depilacija (hladna)
- Izlivanje noktiju
- Nadogradnja noktiju
- Gel lak (trajni lak)
- Relax i anticelulit masaže
- Nadogradnja svilenih trepavica ruskom tehnikom
- Tretmani lica preparatima biljnih matičnih ćelija 

Naš profesionalni frizer izrađuje po Vašoj želji klasične i moderne frizure, koristeći vrhunske preparate za negu kose. Budući da je lepo oblikovana i negovana kosa, preduslov postojane i atraktivne frizure, težimo ka tome da podarimo Vašem izgledu nov modni detalj, u vidu Vaše nove frizure za kojom će se svi okretati.

Doživite malu dozu hedonizma i prepustite se stručnim rukama naših kozmetičara koji će nokte na prstima Vaših ruku i stopala učiniti besprekornim. Savršeno oblikovani nokti, govore u prilog karakteru svake osobe i podižu sliku o Vama u društvu, što predstavlja naš motiv za daljim usavršavanjem naših metoda rada pri nezi noktiju na rukama i stopalima.

Japanska metoda iscrtavanja obrva ne stvara efekat večernje šminke već uklanja nedostatke Vaših prirodnih obrva i poboljšava njihov PRIRODAN izgled.

Trenutno najpopularnija metoda permanent makeup-a je japanska metoda iscrtavanja obrva. Ovo trajno oblikovanje obrva ima višestruke prednosti u odnosu na trajnu šminku obrva poznatu kao ”tribal”. U ovoj metodi se ne koristi mašinica već specijalne oštrice (blades) kojima se boja unosi plitko pod kožu u formi dlačica i zato umesto flomaster efekta dobijamo efekat prirodnog izgleda obrva. Jako bitno je naglasiti da se postojeće obrve ne čupaju, nego se na mestima gde su obrve prestale da rastu, gde su se proredile, docrtavaju dlačice i blago koriguje oblik i boja obrva.

Kontakt telefoni:

011/ 244 29 59

Radno vreme:

- Ponedeljak-petak: 10-19h
- Subota: 10-16h

Pedikir, depilacija, izlivanje i nadogradnja noktiju, po veoma povoljnim cenama.

Kozmetičar i frizer u službi Vašeg savršenog izgleda.

Posetite nas i zablistajte od glave do pete.