HERR BRICA FRIZER ZA SVE

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Smiljanićeva 9, Vračar // Vučka Milićevića 9, Grocka
Beograd Telefon: 011/244-2325, 063/249-436, 011/8503-199
E-mail: herbrica@gmail.com

4/ 5stars

Frizerski salon „Herr Brica“ pronaći ćete u Smiljanićevoj ulici broj 9, u samom centru Beograda, na Vračaru. Muško – ženski frizerski salon, sa Vama je već više od 4 godine, dovodeći svakodnevno Vašu lepotu do izražaja širokom paletom frizerskih usluga koje smo za Vas pripremili.
Pre svega bavimo se pravljenjem modernih frizura, oblikovanjem Vaše kose u stilu koji preferirate, uz osvrt na aktuelne svetske modne trendove. Naš cilj je da Vašu lepotu i senzualnost istaknemo na potpuno nov i neoubičajen način frizurom koja će sve oko Vas ostaviti bez daha.
Usluge koje Vam nudi frizerski salon „Herr Brica“:
- šišanje
- feniranje
- pramenovi
- trendy frizure
- moderne frizure
- svečane frizure
- trajno ispravljanje kose

Pored navedenih usluga nudimo Vam i :
- profesionalno šminkanje

Prilikom svog rada koristimo Goldwell praparate za negu kose, koji istu obnavljaju od korena ka vrhovima, dajući joj maksimalnu čvrstoću, glatkoću i sjaj. Više od pola veka Goldwell kozmetika je verni pratilac svih modnih trendova i nezaobilazan faktor koji doprinosi lepom izgledu svake frizure.

Trajno ispravljenje kose Goldwell preparatima omogućiće Vam da imate savršeno ravnu i glatku kosu i do godinu dana. Uz ovu tehniku i kozmetiku Vaša kosa će postati meka, sjajna i zdrava, a Vi ćete konačno moći da se na kratko odmorite od feniranja i klasičnog načina ispravljanja neposlušnih lokni.
Ukoliko niste ljubitelji peglanja kose, a želite da imate ravnu kosu, koja kao takva doprinosi Vašem atraktivnijem izgledu, na pravom ste mestu. Naš frizerski salon je tu da Vaše snove pretvori u stvarnost. Vaša talasasta ili kovrdžava kosa, posle našeg tretmana postaće baršunasto meka, glatka i savršeno ravna. Takođe napominjemo da je ovaj tretman potpuno bezbedan i da preparati koje upotrebljavamo ne sadrže kancerogene materije.

Kontakt telefoni:
011/ 244 23 25
063/ 249 436

Radno vreme:
- svakog dana od 09 – 21h

Radnimo isključivo na zakazivanje.
Trendy, moderne i svečane frizure za Vaš neponovljiv izgled.

Goldwell preparati za dubinsku negu Vaše kose.

Trajno ispravljanje kose u salonu u centru grada.

Frizerski salon „Herr Brica“ Vračar, Beograd.