ŠMINKOLOGIJA SALON LEPOTE

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Braničevska 16, Vračar
Beograd Telefon: 061/282-1949
E-mail: sminkologija@gmail.com
Sajt: www.sminkologija.com

4/ 5stars

Profesionalni šminker Šminkologija 

Ukoliko želite da Vaš izgled učinite glamuroznim u svečanim prilikama, onda ste na pravom mestu. Profesionalni šminker Šminkologija nudi Vam usluge šminkanja za sve vrste svečanosti, kao i najkvalitetniju večernju i scensku šminku.
Sa željom da Vašu lepotu istaknemo na pravi način, u našem radu koristimo profesionalnu šminku vodećih svetskih proizvođača. Naša profesionalna šminka upotpuniće Vaš izgled na fotografijama i učiniti da zablistate punim sjajem. 

Profesionalni šminker Šminkologija nudi Vam sledeće usluge: 

- dnevna šminka
- večernja šminka
- šminka za venčanje
- šminka za maturu
- scenska šminka 

Ako Vam je potrebna profesionalna šminka za sve vrste svečanih prilika ili jednostavno želite da imate kvalitetnu dnevnu i večernju šminku, profesionalni šminker Šminkologija nudi Vam vrhunsku uslugu šminkanja, po pristupačnim cenama. 

Pored usluga profesionalnih šminkera, u našem salonu lepote nudimo Vam brojne frizerske usluge, kao i izradu svečanih frizura. 

Frizerski salon Šminkologija pruža Vam vrhunsku negu za Vašu kosu i sve vrste frizerskih usluga na jednom mestu. Takođe, u prijatnom ambijentu našeg salona nudimo usluge profesionalnog šminkanja upotrebom najkvalitetnije šminke vodećih svetskih proizvođača, koja će Vas učiniti neodoljivom u pravom času.

Sa željom da Vaša kosa bude zdrava, negovana i puna života, frizerski salon Šminkologija nudi Vam sledeće usluge: 

- šišanje
- feniranje
- ombre
- keratinski tretman
- sve vrste lokni
- svečane frizure 

U prijatnom ambijentu našeg salona možete dobiti sve vrste frizerskih usluga, uz upotrebu najkvalitetnije kozmetike. Naši stručnjaci će Vas posavetovati pri izboru idealne frizure, koja će biti u skladu sa oblikom Vašeg lica i dužinom kose.

Krupne ili sitne, čvrste ili blage, lokne su uvek bile omiljena frizura svih dama. Frizerski salon Šminkologija nudi Vam mogućnost izrade svih vrsta lokni koje će učiniti da izgledate predivno i glamurozno u svim prilikama. Naše klasične ili moderne svečane frizure učiniće da apsolutno zablistate i zasenite sve oko sebe. 

 

Radno vreme:
- Utorak – Nedelja od 10h-20h
- Ponedeljak neradan dan