WHITE LINE BY DEJAN MIŠIĆ

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Koče Kapetana 30, Vračar
Beograd Telefon: 011/2638-397, 066/9080-514

4/ 5stars

Frizerski salon White Line BY Dejan Mišić nalazi se na Vračaru u ulici Koče Kapetana 30, u Beogradu. Iskustvo znanje i umeće je u službi spajanja zahteva klijenata sa mogucnostiima istih, na obostrano zadovoljstvo, kako klijenata tako i nas koji radimo ovaj lep i kreativan posao.

Frizerski salon White Line BY Dejan Mišić odlikuje se dugogodišnjom tradicijom u svom poslu. Naš cilj u poslu je stvoriti prepoznatljivo ime na našim prostorima.

Frizerske usluge:

- šišanje muško-žensko
- farbanje izrastka
- izrada pramenova
- najnovije tehnike farbanja
- meliranje
- feniranje
- nadogradnja kose
- šišanje za decu

Sa željom da Vam omogućimo da imate zdravu i jaku kosu, koja će laskati Vašem izgledu i omogućiti Vam da budete primećeni u društvu, naše usluge usmerili smo ka upotrebi vrhunskih preparata za negu kose.

Preparati svetski poznatih kozmetičkih kuća u saradnji sa našom procenom, našim metodom koloracija i odabirom odgovarajućih tretmana, vratiće sjaj oštećenoj kosi, živost bojene kose i istoj podariti neophodan volumen koji će Vašu frizuru učiniti jedinstvenom i savršenom u svakom trenutku. Preporučujemo naš metod koloracija.

Razmenjujući iskustva sa kolegama širom sveta, svakodnevno dolazimo do saznanja i ideja koje nas uzdižu u našem poslu. Veoma srdačan odnos i individualan pristup našim klijentima, omogućili su nam da stvorimo jedinstven i uspešan način poslovanja.

Samom potrebom savremene žene i savremenog muškarca da se bude u trendu uprkos sve bržem načinu života, stvorili smo ambijent u kombinaciji sa našim metodom rada koji klijente opušta daje im sigurnost, smirenost , zadovoljstvo, a nas čini jedinstvenim i prepoznatljivim. Tako slobodno možemo reći da zahtevi klijenata zajedno sa svim navedenim određuju i cenu usluga.