ALUMINIJUMSKE I PVC LAJSNE STIL-LUX D.O.O.

Građevinske firme, usluge Beograd

Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 115/II, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/3119-578, 063/272-057
E-mail: prodaja@stil-lux.co.rs
Sajt: www.stil-lux.co.rs

4.5/ 5stars

Stil - Lux doo Aluminijumske lajsne i PVC lajsne za sve tipove podnih obloga (parketa, laminata, itisona, keramike, granita...).

Gradjevinsko limarski radovi brzo i kvalitetno. Svi tipovi krovova: pocinkovani lim,bakar, prohrom, aluminijum, plastificirani lim, šifer pokrivač, rebrovani pokrivač,paneli kao i oluci, vetar lajsne, vandiktne, iksne, opšivke...

NOVO! MONTAŽA LAJSNI! Naši majstori će brzo, kvalitetno i povoljno izvršiti montažu lajsni kupljenih kod nas.

Naše ekipe majstora su vrlo uspešno i kvalitetno opremile mnoge ekskluzivne enterijere i stanove u gradu i šire.

NOVO! Kristalne mozaik pločice idealne za kupatila, kuhinje i bazene!

Izvanredne kombinacije boja i materijala...


Raspolažemo sa nekoliko različitih programa i to:

1. Naš program čine Aluminijumske lajsne i PVC lajsne za sve vrste unutrašnjih i spoljašnjih stepeništa i gazišta.

Raspolažemo sa najvećim i najkvalitetnijim asortimanom tzv "ugradnih" profila sa protivkliznom zaštitom, koje se ugrađuju u isto vreme u stepenik kada se postavlja i obloga stepenika kao na primer : obloga od drveta, keramike, granita, itisona, tapisona ili neka druga). I "nadgradnih" profila sa protivkliznom zaštitom, koji se naknadno postavljaju na već završeno stepenište i gazišta).

2. Aluminijumske lajsne i PVC lajsne za sve tipove podnih obloga (parketa, laminata, itisona, keramike, granita...).

Iz ovog asortimana imamo u ponudi najveći izbor tzv."prelaznih-diletacionih" aluminijumskih i PVC lajsni i to kako za prelaze na podnim oblogama koje su u istom a takođe i za podove u raličitim nivoima. Takođe imamo i veliki izbor tzv. "završnih" i "zaštitnih" profila.

3. Program aluminijumske i PVC lajsne za sve vrste zidnih obloga.

U ponudi imamo veliki izbor aluminijumskih i PVC lajsni za zaobljene unutrašnje i spoljne ivice vertikalnih zidova, zatim više vrsta cokla-lajsni od aluminijuma ili PVC-a , sa i bez kanala za skriveno postavljanje raznih kablova, te razne dimenzije tzv. L profila za različite namene.

4. Program aluminijumske i PVC lajse za opremanje i izradu kuhinjskih elemenata i američkih plakara, kao i diht lajsne za izradu radnih ploča, diht lajsne za kade i sudopere, i još mnogo toga.

Ako želite da vaš poslovni enterijer ili stambeni prostor izgleda potpuno završen i sa jednom diskretnom eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni koje vam nudimo u srebrnoj i zlatnoj boji za aluminijum ,a PVC-a u svim osnovnim bojama i u bojama drveta, kao i dekore imitacije svih vrsta mermera.

Pored stalne ponude navedenih proizvoda i pouzdanog lagera svih vrsta koje se nalaze na našoj paleti, izborom nekog od naših proizvoda izabrali ste jednog zaista pouzdanog i odgovornog dobavljača istih, jer je dobra preporuka jedan od najznačajnijih načina kako smo našli i zadržali značajno mesto na tržištu ovih proizvoda.

Pored toga što imamo veoma bogat asortiman ovih proizvoda, trudimo se da posle svakog sajma građevinarstva i sajma nameštaja u zemlji i inostranstvu, uvedemo još po neki novitet kako bi naša ponuda bila u skladu sa svetskim modnim trendovima u opremanju enterijera.

Proizvodi:
* Prelazne lajsne
* Završne lajsne
* Kant lajsne
* Rukohvati
* Šine
* Diht lajsne
* PVC lajsne
* Fasadne lajsne
* Prateći program