FAST FOOD HRKA

Gril Beograd

Adresa: Paunova 16a, Banjica
Beograd Telefon: 064/1285-264

4/ 5stars

„Kad bi da se krka, tu je fast food HRKA“

Jedan od najboljih restorana brze hrane Fast food Hrka nalazi se na Banjici, u ulici Paunova 16a na Voždovcu, u Beogradu. Prava adresa za sve gurmane koji žele da probaju vrhunske specijalitete sa roštilja u lepinji ili na kilogram, najukusnije doručke, kao i najslađe palačinke. Ono što najviše izdvaja Fast food Hrka jeste to što nudi veliki izbor jela sa roštilja spremljenih od najkvalitetnijeg mesa i po tradicionalnoj recepturi.

ROŠTILJ

Jedino kod nas možete probati pravu pljeskavicu, najbolje ćevape, ražnjiće, kobasice, pileće belo meso i druge vrhunske specijalitete sa roštilja koji će Vas vratiti u detinjstvo. Zahvaljujući najkvalitetnijem mesu i začinima, kao i tradicionalnom načinu pripreme, naši specijaliteti sa roštilja će Vas osvojiti već pri prvom zalogaju.

Iz naše bogate ponude roštilja posebno izdvajamo:

- Pljeskavice mala i standardna (obična, gurmanska, punjena)
- Ćevapi
- Pileće belo meso ( rolovano belo meso i punjeni belo meso)
- Batak stadardni i punjeni
- Bela i dimljena vešalica
- Kobasica
- Leskovački uštipak
- Šiš cevap i punjeni šiš cevap

SLATKE I SLANE PALAČINKE

Fast food Hrka nudi Vam veliki izbor slanih i slatkih palačinki. Kod nas možete probati slane palačinke sa pečenicom, kulenom, suvim vratom, kačkavaljem i pavlakom. Za sve ljubitelje slatkiša, nudimo veliki izbor slatkih palačinki sa nutelom, eurokremom, marmeladom, šećerom i orasima. Ukoliko uživate u tome da sami kombinujete ukuse, nudimo Vam veliki izbor dodataka za slatke palačinke: višnje, banane, orasi, suvo grožđe, kokos, plazmu, kao i mnoge druge.

DORUČAK

Doručak je najvažniji obrok u toku dana i zato je važno da bude kvalitetan. Za Vaš idealni početak dana nudimo Vam veliki broj kajgana koje služimo u našem fast food-u. Ako su kajgane Vaš izbor, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor šunkom i kačkavaljem koje će Vas oduševiti svojim raznovrsnim nijansama ukusa. Pored toga, za one koje bez mesa ne mogu, preporučujemo bečku sniclu, karađorđevu pileću i pohovani batak.

ROŠTILJ NA KILO

Ukoliko organizujete neku proslavu u krugu članova Vaše porodice, prijatelja ili poslovnih saradnika, kod nas možete poručiti originalni leskovački roštilj na kilo u različitim kombinacijama: ćevapi, pileći batak, pileći file, leskovačke uštipke i obične pljeskavice.

Iz naše bogate ponude posebno izdvajamo:

- Ćevapi 1 KG
- Pljeskavice  1 KG            
- Pileći file 1KG
- Pileći štapići u susamu 1 KG
- Pileći batak 1 KG            
- Leskovački uštipak

Kontakt informacije:

Adresa: Paunova 16a, Banjica
Mobilni: 061/ 30 949 16

Radno vreme:
- 9-23h, nedelja neradna