MANDA - SPECIJALNA HIRURŠKA BOLNICA

Hirurgija Beograd

Adresa: Vojvode Milenka 4/3, Savski venac
Beograd Telefon: 011/4089-281, 060/4042-052, 064/1222-228
E-mail: bolnica.manda@gmail.com
Sajt: www.bolnicamanda.rs

4.5/ 5stars

Specijalna hirurška bolnica Manda, otvorena 2015. godine, osnovana je sa ciljem da se posveti zdravlju cele porodice. U našem timu nalazi se veliki broj vrhunskih stručnjka, kao i stručan tim medicinskih sestara, a u cilju pružanja što kvalitetnije medicinske usluge. Bolnica pruža pouzdane i kvalitetne usluge – preglede, najsavremeniju dijagnostiku, operacije i hirurško lečenje, bolničko lečenje, kao i postoperativnu hospitalizaciju, sanitetski prevoz pacijenata, kao i kućne posete pacijenata na teritoriji celog Beograda.

Bavimo se operacijama koje uključuju opštu hirurgiju, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju, laparaskopsku kao i mnoge druge...

Prilikom svih operativnih zahvata koristimo savremenu tehnologiju, koja se primenjuje u najpoznatijim klinikama ovog tipa u Evropi i svetu, što omogucava sigurniji i brži oporavak nego nakon klasičnih metoda. Pored operative i dijagnostike, nudimo i sistematske preglede za mala, srednja i velika preduzeća, kao i ambasade. Posebene pogodnosti za zaposlene, kao i članove njihovih porodica.

Naše delatnosti
- laboratorijsko ispitivanje
- laparaskopske operacije kile i žučnih kesa
- estetska hirurgija
- kompletna dijagnostika i ultrazvuk
- zdravstveni pregledi i kućne posete
- gastroskopija i kolonoskopija