HAPPY HOUSE HOSTEL

Hosteli Beograd

Adresa: Fruškogorska 8, Kosančićev venac
Beograd Telefon: 061/2458-178
E-mail: kukavicasanja@gmail.com

4.5/ 5stars

Novootvoreni hostel Happy House smešten je u neposrednoj blizini Pristaništa, autobuske i železničke stanice i pravo je mesto za sve posetioce našeg grada koji traže smeštaj u centru svih gradskih zbivanja. Svim našim gostima na raspolaganju su komforne i udobne sobe kreirane sa željom da Vam omogućimo srećan dom i kada ste daleko od kuće. 

Zahvaljujući idealnoj lokaciji hostela Happy House, u blizini Save i Dunava, vrlo brzo i lako možete stići do najvažnijih kulturnih i istorijskih znamenitosti: Trg republike, Narodno pozorište, Knez Mihailova, Kalemegdan, Kosančićev venac, Skadarlija, Narodni muzej. Takođe, u blizini našeg hostela nalaze se brojni kafići, restorani, fast food restorani i naravno kafane i splavovi. Veliki broj autobuskih i tramvajskih linija omogućava Vam da lako stignete do svih željenih delova grada, a od aerodroma možete doći autobusom 72 i minibusom A1.

Ukoliko se odlučite za smeštaj u hostelu Happy House na raspolaganju su Vam nove i moderno opremljene sobe različitih struktura: dvokrevetne, četvorokrevetne, šestokrevetne i osmokrevetne. Za kompletan užitak naših gostiju sve sobe su opremljene novim nameštajem, klima uređajem, grejanjem, a uz svaki krevet ide posteljina i peškir. Takođe, našim gostima na raspolaganju su dva luksuzno opremljena kupatila, sa mogućnošću korišćenja fena i mašine za veš. 

Tokom boravka u našem hostelu na raspolaganju Vam je besplatan WI-FI internet u celom objektu, što omogućava da uvek budete u kontaktu sa Vašom porodicom i prijateljima. U slobodno vreme možete se opustiti u prostranom dnevnom boravku, uživajući u gledanju televizije ili ćaskanju sa drugim gostima hostela. 

Svim ljubiteljima kuvanja na raspolaganju su dve kompletno i luksuzno opremljene kuhinje u kojima možete skuvati kafu, čaj ili spremiti Vaše omiljeno jelo, kao i trpezarija. Sa željom da našim gostima omogućimo maksimalnu sigurnost, sve Vaše dragocenosti i dokumenta možete odložiti u ormariće na zaključavanje. 

U hostelu Happy House je zabranjeno pušenje, ali je svim pušačima na raspolaganju parkić ispred zgrade. Takođe, i svi drugi gosti našeg hostela mogu uživati u jedinstvenoj zelenoj oazi, odakle se pruža prelep pogled na Brankov most i Dunav. 

Naša recepcija je neprekidno otvorena i Vama na usluzi, a ljubazno i informisano osoblje sa poznavanjem stranih jezika, ponudiće Vam sve neophodne informacije o znamenitostima našeg glavnog grada, kulturnim i sportskim dešavanjima, kao i noćnom životu u Beogradu. Takođe, nudimo mogućnost prevoza od aerodroma do hostela, kao i organizaciju izleta po Beogradu i Srbiji.

Radno vreme: 00-24h. 

Hostel Happy House, Fruškogorska 8, stan 2, Stari grad, Beograd 

Booking