HOSTEL STARK

Hosteli Beograd

Adresa: Karađorđeva 69, V sprat, Savski venac
Beograd Telefon: 064/3203-203
E-mail: hostelstark@live.com
Sajt: www.hostelstark.com

4/ 5stars

Hostel Stark se nalazi u samom centru Beograda. Udaljen je samo jedan minut od autobuske, želežničke stanice i poznatog kluba Stefan Braun.

Lokacija na kojoj je Hostel Stark, Vam omogućava da se brzo nađete u samom centru Beograda: u Knez Mihajlovoj ulici - pešačkoj i shopping zoni, na Kalemegdanu - srednjevekovnoj tvrđavi, zoološkom vrtu, novootvorenom tržnom centru Ušće za samo nekoliko minuta. Ukoliko više volite da obilazite Beograd gradskim prevozom, ispred Hostela Stark staje nekoliko tramvaja i autobusa koji Vas mogu odvesti brzo i lako gde god poželite u Beogradu. Neizbežni i nezaboravni noćni provod u restoranima i splavovima po kojima je Beograd poznat, takođe je u blizini Hostela Stark.

U neposrednoj blizini Hostela Stark nalazi se veliki broj restorana, klubova, kafea, supermarketa, fast food restorana, pekara, menjačnica, banaka, apoteka koje rade od 0 do 24h, kao i najveća pošta u Beogradu. Nov, udoban i veoma prijatan hostel u Beogradu. Obezbedite sebi jeftin smeštaj u Beogradu, u hostelu koji je opremljen novim nameštajem, koji je uvek besprekorno čist.

Beograd je proglašen gradom zabave broj 1 u svetu, a Hostel Stark Vam svojom lokacijom i uslugom omogućava da uvek budete u blizini najboljih dešavanja u gradu!