NAUTIČKI KLUB MM

Hosteli Beograd

Adresa: Kej oslobođenja bb, Zemunski kej
Beograd Telefon: 011/3739-456, 2614-922, 063/221-342
E-mail: miki.pribilovic@gmail.com

4.5/ 5stars

Smešten na obali Dunava, naš splav je savršeno mesto za okupljanje sa prijateljima, ručak sa porodicom i prijatne trenutke u društvu voljene osobe uz izvrsne riblje specijalitete.

Hostel splav Nautički Klub MM takođe se bavi i organizovanjem različitih proslava, poput svadbi, rođendana, godišnjica i poslovnih ručkova. Prostor našeg restorana na vodi, na dva nivou, moguće je po potrebi kompletno iznajmiti, za nezaboravne trenutke u društvu Vama dragih osoba.

Hostel nautički klub

U svojoj ponudi imamo jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe, apartmane sa 4 i 6 kreveta.
Sve sobe su imaju:
- Televizor
- Besplatni WiFi
- Klima uređaj
- Kupatilo

Ukoliko bukirate sobe preko sajta ili putem kontakt telefona, imate dodatni popust od 20% na sve usluge koje pružamo.
Posebna pogodnost za naše stalne goste, ili za goste koji bi da borave duži vremeski period je SVAKO PETO NOĆENJE JE GRATIS.
Besplatan prevoz sa aerodroma Nikola Tesla.

* CENOVNIK NOĆENJA U HOSTELU
• JEDNOKREVETNA SOBA / 18 €
• DVOKREVETNA SOBA / 25 €
• APARTMAN SA 4 KREVETA / 50 €
• APARTMAN SA 6 KREVETA / 60 €

Svadbe
Svakom mladom bračnom paru koji proslavlja svoj najsrećniji dan u našem restoranu, Nautički klub MM poklanja boravak na moru u Budvi u trajanju od pet dana u periodu koji Vama odgovara. Kontaktirajte nas u vezi rezervacija.

Rođendani
Ogranizujete rođendane Vašim klincima, iznajmljivanje prostora je besplatno, piće je po promotivnim cenama. Možete doneti svoje posluženje ili dovesti svog kuvara. A možemo mi sve organozovati, Vaše je samo da nas kontaktirate.

Konferencije
Ogranizujete konferencije, poslovne sastanke, promocije... iznajmljivanje prostora je besplatno, piće je po promotivnim cenama. Možete doneti svoje posluženje ili dovesti svog kuvara. A možemo mi sve organozovati, Vaše je samo da nas kontaktirate.