APARTHOTEL BRIDGE

Hoteli Beograd

Adresa: Brankova 28, Stari grad
Beograd Telefon: 062/333-028
E-mail: booking@bridge.rs
Sajt: www.bridge.rs

4.5/ 5stars

Bilo da želite da posetite onu novu izložbu, obiđete kraj ili se prosto opustite u bašti nekog kafea, u našem hotelu bićete ne samo u centru pažnje već i u centru svih zbivanja u gradu. Nalazimo se na samo 350m od pešačke zone i Trga Republike u blizini beogradske luke Savamala, koja je veoma popularna oblast. Bilo da ste u gradu zbog posla ili uživanja, naš hotel nudi Vam udoban smeštaj uz sve potrebne sadržaje u svakom od naših jednosobnih ili dvosobnih apartmana koji su svi moderno i praktično uređeni. Oba tipa poseduju potpuno opremljenu kuhinju, klimatizovani su, imaju TV prijemnike sa KATV kao i besplatan brzi internet.

Jednosoban apartman nudi Vam sve udobnosti koje biste imali u Vašem domu zajedno sa svim uslugama i pogodnostima hotela. Moderno uređen apartman sastoji se od dnevne sobe i odvojene spavaće. Dobar je za smeštaj do četiri osobe. Potpuno opremljena kuhinja poseduje savremene aparate dok sistem za razonodu uključuje flatscreen TV sa satelitskim prijemom. Kupatilo sadrži fen za kosu i besplatan pribor za higijenu. U sobi postoji francuski ležaj a u dnevnoj sobi sofa na razvlačenje. U apartmanu sa lakoćom mogu odsesti višečlane porodice ili male grupe. U apartmanima postoji pristup brzom WiFi internetu. Apartman je klimatizovan. 

Dvosoban apartman idealan je za smeštaj porodica i grupa do šest ljudi koji žele uživati u moderno opremljenom ambijentu, potpuno opremljenoj kuhinji i prostranosti idealnoj za rad i relaksaciju. Kupatilo sadrži fen za kosu kao i besplatne proizvode za higijenu. Prostor je uređen za maksimalnu udobnost sa obezbeđenim održavanjem, klimatizacijom i pristupom WiFi internetu.

Čitav objekat pokriven je brzom WiFi mrežom i uključuje besplatan parking.