COUNTRY CLUB HOTEL BABE

Hoteli Beograd

Adresa: Milovana Milinkovića 3, 11233 Babe, Srbija
Beograd Telefon: Tel/Fax: 011/787-30-47, 060/889-47-21
Sajt: www.country-club-hotel-babe.com

4/ 5stars

Kurs engleskog jezika za odrasle polaznike u Babama

Ovaj kurs u trajanju od 7 (opciono od 3, 4 ili 5) dana namenjen je svim odraslim osobama koje žele da unaprede svoje poznavanje engleskog za kratko vreme, okruženi izvornim govornicima ovog jezika i vežbajući komunikaciju u različitim profesionalnim i društvenim situacijama. Kurs je osmišljen tako da aktivira pasivno poznavanje engleskog jezika. Primarni ciljevi su poboljšavanje rečnika, unapređivanje gramatike kroz slušanje i praksu, razvoj veština razumevanja, kao i izgradnja samopouzdanja prilikom komunikacije na engleskom. Sekundarni ciljevi ovog kursa jesu kulturno unapređenje, poboljšanje opšteg zdravlja i smanjenje stresa.

Program obuhvata 22 časa engleskog jezika u periodu od 7 dana, plus opciono poslovni engleski od dodatnih 20časova. Predavači poseduju veliko iskustvo i svi su izvorni govornici engleskog jezika (zemlje porekla predavača uključuju Veliku Britaniju, Irsku, Australiju, Kanadu, Novi Zeland i SAD). Nivoi su od početnog-osnovnog do višeg, odnosno naprednog nivoa, a program je osmipljen da promoviše samopouzdanje kroz praksu i razvoj jezičkih veština kroz razumevanje i komunikaciju.

 

Na samo 50 kilometara od centra Beograda, na obroncima Kosmaja, u srcu netaknute prirode, nalazi se COUNTRY CLUB hotel BABE, oaza mira i tišine, idealna destinacija za sve one koji žele da vreme provedu u prirodi, a da sebi ne uskrate komfor hotela visoke kategorije sa svim neophodnim pratećim sadržajima.
U COUNTRY CLUB hotel BABE možete doći na porodični vikend, na poslovni sastanak ili ručak, kompanijsku obuku, seminar ili kongres, ali i na dobru žurku, a pre svega na prijatan odmor u čarobnoj prirodi.
Nudimo Vam vrhunske gastronomske užitke, izvanredan smeštaj u sobama, apartmanima ili vilama, paintball poligon, niz sportskih terena, fitness centar, otvorene bazene, banketne dvorane, pomoć profesionalnih instruktora i animatora, čarobnu prirodu i ljubaznu uslugu.