PEPE - RESTORAN ITALIJANSKE KUHINJE

Italijanska kuhinja Beograd

Adresa: Gospodar Jovanova 33, Stari grad, Dorćol
Beograd Telefon: 011/3285-295
E-mail: office@pepe.rs
Sajt: www.pepe.rs

4.5/ 5stars

Duh Italije na Dorćolu.

U zivotu, kao i u kuhinji, potrebno je malo uzdrmati i probuditi čula.
Za dobar ukus na tanjiru potreban je biber, a za dobar ukus u Vama i oko Vas potreban je Pepe!

Restoran-trattoria Pepe (biber) u potpuno novom ruhu, a na staroj adresi, u Gospodar Jovanovoj ulici br.33, na Dorćolu, smešten u samom srcu Beograda, a udaljen od gradske vreve, gde se u prijatnom i opuštenom ambijentu svaki gost oseća kao kod kuće.

Dnevna ponuda započinje doručkom u kome dominira nas specijalitet, sendvič „Tost’o bucco“, koji ne možete naći na drugim mestima, zato dođite da ga probate i sa njegovim ukusom započnete dan. Za ručak možete kombinovati veliki izbor pasti i salata, kao i nekoliko vrsta bifteka, a tu je i piletina spremljena na nekoliko načina… sve to uz mirise najkvalitetnijeg maslinovog ulja i začinskog bilja, sve po receptima autentične italijanske kuhinje.

Domaća testa pravimo ručno i služimo ih isključivo sveža na bazi dnevne pripreme.
Slatka priča u tratoriji Pepe odvija se uz autentične italijanske kolače, kao što su tiramisu, čokoladni tart sa belom i crnom čokoladom, panakota…u tom carstvu slatkih čula posebno smo ponosni na “Dolce della nonna“- bakin slatkiš koji uvek predstavlja neko novo iznenađenje za naše goste...sve to Vas uverava da „dolce vita“ zaista postoji.

U ponudi je veliki izbor biranih vina kako italijanskih sa garantovanim geografskim poreklom, tako i srpskih vrhunskih vina već dokazanog kvaliteta.
U svakom brižljivo osmišljenom detalju, od enterijera u pastelnim bojama svedenog dizajna, preko srdačne atmosfere, do kuhinje, oseća se duh Italije i njenih gastronomskih ukusa.

Latinska opuštenost i lagani zvuci italijanske muzike kojima odiše ovaj ambijent, učiniće da se i Vi prepustite srdačnom, profesionalnom i ljubaznom osoblju, čije ce Vas preporuke odvesti na uzbudljivi obilazak Italije ili ćete uz ukus najboljeg espressa, besplatnim internetom prokrstariti svet.

Za dobar ukus u Vama i oko Vas!

Radimo svakog dana od 08-23h i nedeljom od 12-20h.