BULEVAR DOBRE HRANE

Jela za poneti Beograd

Adresa: Gvozdićeva 12a, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/3806-943, 061/365-3212
E-mail: bulevar.dh@gmail.com
Sajt: www.facebook.com/bulevar.dh

4.5/ 5stars

„Bulevar dobre hrane“ pronaći ćete u Gvozdićevoj ulici broj 12, na par desetina metara od Bulevara Kralja Aleksandra, na teritoriji opštine Zvezdara, u Beogradu. Osnovna delatnost našeg rada ogleda se u pripremanju domaćih kuvanih jela za dnevne meni , kao i pripremanje hrane za sve vrste Vaših poslovnih i privatnih proslava.

Ukoliko Vam nedostaje vremena za nabavku, kuvanje, želite da se kvalitetno i zdravo hranite, nemate više ideja za svakodnevni jelovnik, želite nekoga da iznenadite... tu je Bulevar dobre hrane.
Dnevnu ponudu čine gotova jela za poneti (supe, čorbe), razne vrste mesa, riba, kuvano i sveže povrće i salate, predjela, slatke i slane poslastice iz domaće i internacionalne kuhinje, kao i posna, vegeterijanska i jela za dijabetičare. Na Vaš zahtev u mogućnosti smo da spremimo i jela koja nisu trenutno u našoj ponudi..

Bavimo se izradom slatkih i slanih proizvoda – sitni kolači, torte za sve prilike, razne poslastice, pite i peciva, najrazličitije koktelsko posluzenje, kanapei, salate, mesa...
„Bulevar dobre hrane “ radi po porudžbini pripremu kompletnog posluženja za:
slave – posne i mrsne
 dečije rođendane,
 svadbe, venčanja
 krštenja
 poslovne proslave
Takođe, pored navedenih usluga vršimo još i:
 dostavu toplih obroka za firme

U zavisnosti od tipa slavlja za koji su namenjeni naši kolači, torte i slani program, svojim sastavom, oblikom i načinom izrade, zagolicaće maštu Vaših gostiju.

Možete se osloniti na naš ketering pri organizaciji svih privatnih i poslovnih proslava. Biće nam izuzetno zadovoljstvo da uveličamo Vaše slavlje ukusnim specijalitetima naše kuhinje maštovito aranžiranim.

Kontakt telefoni: 011/3806-954, 061/365-3212
Možete nam se obratiti i putem email-a: bulevar.dh@gmail.com