ABRA CAFFE - CLUB

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Resavska 76, Savski venac
Beograd Telefon: 011/3620-292, 065/3339-991, 062/8426-105

4/ 5stars

POTREBNI RADNICI U KAFIĆU!!

Kontakt telefon: 065/3339-991


Caffe Club ABRA
pronaći ćete na Savskom Vencu u ulici Resavska 76, u Beogradu. Prostor našeg cafea namenjen je ljudima dobre volje, odnosno svima onima koji požele da u intimnoj atmosferi, u društvu bliskih prijatelja ili voljene osobe, zastanu na trenutak i uživaju u šoljici njihove omiljenje kafe.

Savremeno opremljen prostor našeg kafea pruža Vam mogućnost da dan započnete u pozitivnom ambijentu, ispunjenom dobrim raspoloženjem uz vrhunsku uslugu. Naše ljubazno osoblje ponudiće Vam veliki izbor kafa koje će oplemeniti Vaša čula, sokove, alkoholna i bezalkohona piva, koja će Vas osvežiti u vrelim letnjim danima i zagrejati u zimskim mesecima.

U malom ali prijatnom okruženju našeg kafea, dočekaće Vas pregršt pozitivne energije, muzika za sve generacije i ukuse, kao i naše uvek nasmejano osoblje, koje će se poturditi da se osećate kao kod svoje kuće. Vaš savršen izbor i dobar razlog za okupljanje sa prijateljima, prelistavanje dnevne štampe i odmor nakon napornog dana na poslu.

Pored standardnih usluga, Caffe Club ABRA Vam nudi iznajmljivanje prostora za rođendane i sve druge vrste proslava po veoma pristupačnim cenama. Potrudićemo se da sve podredimo Vašim željama kako bi proslava Vama važnog datuma, bila nezaboravno iskustvo za sve.

Svratite do nas na kafu i uživajte u prijatnoj atmosferi.

Proverite zašto se mnogi odlučuju upravo za nas.

Biće nam čast da budete naši gosti.
Vrhunska usluga i povoljne cene.

Vaš Caffe Club Abra, Beograd.

Možete nas posetiti i na našoj FACEBOOK strani.