BAR CENTRAL

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Kralja Petra 59
Beograd Telefon: 011/2626-444
Sajt: www.bar.rs

4/ 5stars

Beograd već osam godina ima interesantno i originalno mesto za izlazak

- Bar Central. Ovaj lokal koji se nalazi u centru grada, u ulici Kralja Petra 59, jedinstven je po mnogo čemu. Pre svega, Bar Central je koncipiran kao mesto koje neguje i razvija koktel kulturu.

Osim što predstavlja prijatno mesto u kome gosti mogu da uživaju u najrazličitijim alkoholnim i bezalkoholnim koktelima koji su napravljeni od najkvalitetnijih pića i po originalnim recepturama, ovaj lokal ujedno je i sedište Udruženja barmena Srbije.

Bar Central je edukativno-informacioni centar svih profesionalnih barmena ali i amatera-entuzijasta. To znači da u ovom lokalu možete dobiti sve potrebne informacije o obukama i kursevima koje Udruženje organizuje, ali isto tako angažovati profesionalno osoblje,montažne barove i kompletnu opremu za sve vrste dogadjaja.

Naravno, Bar Central nije namenjen samo profesionalcima već svim gostima koji žele da uz prijatnu muziku u modernom ambijentu uživaju u društvu prijatelja, pijuckajući svoj omiljeni koktel.

Centralni deo lokala zauzima veliki bar koji gostima dozvoljava da uživaju u majstorijama barmena i posmatraju proces pravljenja koktela.

Na kraju, treba napomenuti i to da su za barom naši najbolji barmeni sa dugogodišnjim iskustvom i brojnim osvojenim nagradama na domaćim i međunarodnim takmičenjima barmena.

Pa, izvolite!