BLASTER BAR

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Resavska 28, Vračar
Beograd Telefon: 069/389-1768

4/ 5stars

Novootvoreno mesto za izlazak u gradu, Blaster bar nalazi se u Resavskoj 28, na Vračaru. Smešten na veoma atrkativnoj lokaciji, naš kafić predstavlja savršen izbor za sve one koji žele da popiju jutarnju ili popodnevnu kafu u prijatnom okruženju i intimnoj atmosferi, u društvu dragih osoba. Lokal se nalazi u suterenu.

Rokerski uređen enterijer, prijatna atmosfera i pregršt pozitivne energije i muzike  očekuje Vas u jedinstvenom u gradu, kafiću koji će Vas osvojiti već pri prvom dolasku. Naše ljubazno i veoma uslužno osoblje dočekaće Vas i ponuditi Vam široku paletu osvežavajućih pića i dobre rock i blues muzike.

Klimatizovan prostor kafea Blaster bara pružiće Vam prijatan boravak, jednako u letnjem i zimskom periodu. Mesto kao stvoreno za popodnevni predah, surfovanje besplatnim wi fi internetom i osveženje po Vašem izboru.

Za Vaše dobro raspoloženje pobrinuće se talentovani mladi muzičari koji svoje umeće dele sa svim okupljenim gostima. Muzika uživo, rock ili blues, svejedno, najpopularnije pesme za sve generacije, izmamiće osmeh na Vaše lice i odagnati makar na kratko brige i probleme iz Vaših misli.

Neafirmisani bendovi mladih ljudi mogu doći svakokg dana i organizovati svirku jer je koncept ovog rock kafe bara baš taj, da se mladima pruzi šansa.

U našem kafiću je dozvoljeno pušenje.

Radno vreme:

- nedelja- četvrtak: 09– 24h
- petkak-subota: 09– 01h

Savršen izbor za provod sa društvom i izlazak u dvoje sa voljenom osobom.

Veliki izbor pića, kafa, sokova, po najpovoljnijim cenama u gradu.

Očekujemo Vas.

Blaster bar, Vračar, Beograd.

Facebook