BO - DO CAFFE

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 238, Voždovac
Beograd Telefon: 011/3988-419, 063/236-556

4/ 5stars

Kaffe bar BO-DO nalazi se na adresi Vojvode stepe 238, u Beogradu. Smešten na veoma atrkativnoj lokaciji, u blizini mnogobrojnih fakulteta na Vozdovcu, naš kafić predstavlja savršen izbor za sve one koji žele da popiju jutarnju ili popodnevnu kafu u prijatnom okruženju i intimnoj atmosferi, u društvu dragih osoba.
Moderno uređen enterijer, prijatna atmosfera i pregršt pozitivne energije očekuje Vas u jedinstvenom u gradu, kafiću koji će Vas osvojiti već pri prvom dolasku. Naše ljubazno i veoma uslužno osoblje dočekaće Vas i ponuditi Vam široku paletu osvežavajućih pića, vrhunske kafe i najbolje sendviče u gradu.

Klimatizovan prostor kafea BO-DO pružiće Vam prijatan boravak, jednako u letnjem i zimskom periodu. Pored unutrašnjeg dela kafića, tokom letnjih meseci možete uživati i na našoj prostranoj bašti. Mesto kao stvoreno za popodnevni predah, surfovanje besplatnim wi fi internetom i osveženje po Vašem izboru.
Za Vaše dobro raspoloženje pobrinuće se talanetovani muzičari koji svoje umeće dele sa svim okupljenim gostima. Muzika uživo, obicno vikendom, najpopularnije pesme za sve generacije, izmamiće osmeh na Vaše lice i odagnati makar na kratko brige i probleme iz Vaših misli.

Naš kafic je savršen za:
- žurke
- rođendane
- druge proslave po Vašem izboru

Nudimo Vam mogućnost iznajmljivanja kafića po vrlo pristupačnim cenama. Kada poželite da sa Vama dragim ljudima proslavite važne datume i harmoničnom okruženju, naš kafić je idealno mesto za Vas. Potrudićemo se da ispunimo Vaša očekivanja i omogućimo Vam da sa sobom ponesete pozitivne utiske.
U našem kafiću je dozvoljeno pušenje.

Pozivamo Vas da posetite novo mestu u gradu, koje pleni šarmom i idiličnom atmosferom.
Savršen izbor za provod sa društvom i izlazak u dvoje sa voljenom osobom.

Očekujemo Vas.

Kafe bar BO-DO, Vojvode stepe 238,Vozdovac, Beograd.