CAFE POSLASTIČARNICA DON JUAN

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Durmitorska 3a, Savski venac // Resavska 11, Savski venac
Beograd Telefon: 011/268-38-57, 064/0606-303 // 011/3246-552, 066/343-422
E-mail: info@donjuantorte.com
Sajt: www.donjuantorte.com

4.5/ 5stars

Posetite nas i u našem novom objektu u Resavskoj 11.

Uz torte DON JUAN-a neka poseban trenutak ostane upamćen, neka daruje uspomene.

UZ TORTU JE SVE LEPŠE

Postoji neka magija dok iščekujemo da se na stolu pojavi torta sa svećicama, pa da zapevamo srećan rođendan ili da mladenci odseku prvo parče i zaslade početak svog prvog bračnog života. A tako divnim i važnim trenucim odgovaraju samo savršene torte, baš onakve kakve pravi kafe poslastičarnica Don Juan u Durmitorskoj 3a. Tamo možete naći i stare, klasične torte poput reforme, moskve ili esterhazi, ali i one rađene po originalnim receptima: Don Juan, čokoladni sendvič, šumska magija. I svaka može biti ukrašena po vašoj želji, likovima iz bajki ili crtaća, ako želite da obradujete vaše mališane. A ukoliko želite da najvažniji dan u životu, dan vašeg venčanja, bude još jedinstveniji, sigurno ćete odabrati tortu koja će biti odraz vaših emocija i snova. U poslastičarnici Don Juan te vaše snove ispunjavaju, a da bi vam olakšali izbor, tu je i katalog njihovog umeća. Dostava torti na željenu (dogovorenu) adresu.

Ulepšajte rođendanske trenutke Vašoj deci izborom neke od ovih torti, ili nas posetite da pogledate katalog gde Vas čeka još veći izbor. Možete doneti sliku torte kakvu biste želeli, a mi ćemo Vaše želje pretočiti u stvarnost. Naša preporuka je da nas pozovete nekoliko dana ranije.

Za one koji kada kažu torta misle čokolada, tu su torte: Don juan, Sacher, Reform, Bomba, Sent o nore... ...a za one koji ne odolevaju šarmu voća, vešto ukombinovanog sa kremastom strukturom, tu su nove varijante dobro znanih poslastica kao što je Moskva šnit, Švarcvald...

Za sve vrste Vaših svečanosti, proslava ili romantičnih trenutaka, italijanski i domaći majstori po najvišim svetskim standardima, sa puno ljubavi, kreiraju za Vas.

Dođite i u dogovoru sa našim majstorima učestvujte u stvaranju svoje omiljene poslastice.

TELEFON: 011/268-3857, 064/06-06-303

Radno vreme: 08-22 časova, osim nedeljom.

FACEBOOK