CAFFE BAR KOCKA

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Smederevski put 3b, Zvezdara
Beograd Telefon: 064/3636-477, 011/7340-395

4/ 5stars

Kafe bar Kocka nalazi se u ulici Smedervski put 3b, na teritoriji opštine Zvezdara. Smešten na atraktivnoj lokaciji u gradu, naš kafić je idealno mesto za Vašu popodnevnu kafu ili neko osvežavajuće piće i druženje sa prijateljima.

Topao, prijatan ambijent našeg kafea, učiniće da jednostavno zaboravite na užurbanost koja Vas okružuje i prepustite se trenucima opuštanja. Moderno uređen enterijer kafića Kocka, posebno privlači mlađe generacije, ali nije redak slučaj da tamo sretnete i sve one koji se mladima osećaju u srcu.

Pored unutrašnjeg dela našeg kafića, za Vas je otvorena i naša letnja bašta, u čijem suncem okupanom ambijentu, okruženom zelenilom ćete moći da uživate tokom vrelih letnjih meseci. Pripremili smo Vam bogatu paletu ukusnih osvežavajućih pića, koja će Vas ispuniti novom energijom.

Idealno mesto za Vaše okupljanje sa prijateljima, u krugu porodice ili poslovnih partnera, kao i izlazak u dvoje sa voljenom osobom. Naše ljubazno i visoko profesionalno osoblje će se pobrinuti da se osećati prijatno dok boravite kod nas.

Radno vreme:
- svakog dana od 09 – 01h

Pozivamo Vas da svratite do nas i budete deo jedinstvene atmosfere.

Kafić koji će sa lakoćom postati Vaše omiljeno mesto za izlazak.

Očekujemo Vas.
Kafe Kocka Beograd.